18 / 05 / 2024

örnek Belediye ağaç revizyonu dilekçesi

örnek Belediye ağaç revizyonu dilekçesi

Ağaç revizyonu belgesinin alınabilmesi için ilk olarak bağlı olunan belediyenin imar ve şehircilik müdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunulması gerekiyor. Örnek ağaç revizyonu dilekçesi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kartal metruk bina yıkımında rekor kırdı!

Kentsel dönüşüm, riskli yapı raporu veya ilgisizlik nedeniyle metruk durumda olan yapıların yıkım çalışmalarına hızla devam ediliyor. Kartal Belediyesi ise çalışmalarıyla örnek belediye oldu.

Ataşehir'deki mülkiyet problemi çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Önümüzdeki hafta temel atacağız. Kartal'daki kardeşlerimizin evlerini yapacağız. Gelin aynısını Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinde yapalım" dedi...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Ataşehir'deki vatandaşların tapu sorununa çözüm aranıyor!

Ataşehir'in Örnek, Esatpaşa ve Aşık Veysel mahallelerinde arsaları bulunan ve tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın tapu sorununa çözüm arandı.

Samsun kentsel dönüşümde örnek belediye oldu!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir  ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarını sorunlarını dinleyip, proje ve yatırımları anlattı. 

Ataşehir Nazım İmar Planı plan notu değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi'ne bağlı Ünalan - Örnek - Esatpaşa ve Fetih Mahalleleri Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Japon mimar ağacın tepesine ev kurdu!

Japonya'da bir mimar kargaları örnek alarak ağacın tepesine konforlu bir ev inşa etti.Hiroshi Nakamura & NAP tasarım şirketinin yaptığı ağaç ev asırlık ağaca herhangi bir yük bindirmiyor.

Piyalepaşa İstanbul semt hayatını örnek daireye taşıyor!

“Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından ikinci serisini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Mersin Tarsus'a iki yeni spor merkezi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a hizmet için çalıştıklarını, maddi sıkıntısı olmayan örnek belediyelerden biri olduklarını söyledi.Can, ''Yeşil Mahalle ve Fatih Mahallesindeki iki yere yaşam boyu spor merkezi yapacağız''dedi.

örnek Belediye ağaç revizyonu dilekçesi Haberi

örnek Belediye ağaç revizyonu dilekçesi

Ağaç revizyonu dilekçesi!

Röperli krokiye göre mevcut ağaçların yerinde ölçülüp uygun ölçekte çizilmesi ile elde edilen ölçülü belgeye ağaç revizyonu deniyor. Söz konusu belgenin alınabilmesi için bağlı olunan belediyeye bir dilekçe ile başvuruda bulunulması gerekiyor. Ağaç revizyonu dilekçe örneği aşağıda yer alıyor.



Örnek ağaç revizyonu dilekçesi..



.......... BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ






............. İlçesi ............. Mahallesi ............. sokak ............. pafta ............. ada ............. parsel sayılı yere ait ağaç revizyonunun yapılmasını bilgilerinize arz ederim.





EK: İmar durumu

Tapu

Çap

Röperli kroki




İsim Soyisim

Tarih

İmza

..............



Adres: .............





Işıl Seren...