16 / 05 / 2024

örnek İnşaat istikamet rölevesi dilekçesi

örnek İnşaat istikamet rölevesi dilekçesi

İnşaat ruhsatı alınmadan önce çizilecek olan mimari projeye altlık olmak üzere inşaat istikamet rölevesi alınabiliyor. Bu kroki bir dilekçe ile alınıyor. İşte inşaat istikamet rölevesi dilekçesi..

İnşaat istikamet rölevesi nedir, nasıl alınır? 

Ev yapmak isteyenler İnşaat istikamet rölevesi nedir, nasıl alınır? sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edileneler...

İnşaat sektöründe örnek iş sağlığı ve güvenliği!

İnşaat sektöründe meydana gelen kazaların ilk sırasında ''yüksekten düşme'' vakalarının yer aldığını söyleyen ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, iş sağlığı ve güvenliği açısından örnek bir uygulamada olması gerekenleri anlattı.

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Örnek Yalıtım İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yalıtım İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Dursun tarafından kuruldu. 

Ilgın İnşaat 2018'de örnek projelere imza atacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz 2018 yılında örnek olacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veren MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki markalaşmanın örnek firmalarından Hasanoğlu İnşaat ile anlaştı.

Elazığ'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Elazığ Belediyesi ve İnşaat Müteahhitleri Derneği kentsel dönüşümde örnek proje için çalışmalara başladı. Bölgenin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışılacak.

Kocaeli'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Nevzat Doğan, “Hep birlikte sadece Kocaeli’ne değil, Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz” dedi.

İnşaat istikamet rölevesi dilekçesi!

İnşaat ruhsatı alınmadan önce çizilecek olan mimari projeye altlık olmak üzere inşaat istikamet rölevesi alınabiliyor. Bu kroki bir dilekçe ile alınıyor. İşte inşaat istikamet rölevesi dilekçesi..

İnşaat istikamet rölevesi nereden alınır?

İnşaat istikamet rölevesini inşaat proje sahibi alıyor. Peki, inşaat istikamet rölevesi nereden alınır? İnşaat istikamet rölevesi nasıl alınır? İnşaat istikamet rölevesi için gerekli belgeler nelerdir?

İnşaat istikamet rölevesi nasıl alınır?

İnşaat ruhsatı alınmadan önce imar durumuna uygun olarak hazırlanan parselin mesafelerini ve yapılacak olan binanın ebatlarını gösteren İnşaat istikamet rölevesi nasıl alınır? İnşaat istikamet rölevesi nereden alınır?

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

örnek İnşaat istikamet rölevesi dilekçesi Haberi

örnek İnşaat istikamet rölevesi dilekçesi

İnşaat istikamet rölevesi dilekçesi!

İnşaat ruhsatı alınmadan önce çizilecek olan mimari projeye altlık olmak üzere imar durumuna uygun olarak hazırlanan parselin mesafelerini ve yapılacak olan binanın ebatlarını gösteren krokiye inşaat istikamet rölevesi deniyor.


İnşaat istikamet rölevesi almak için bir dilekçe ile birlikte belediyeye müracaat ediliyor. Aynı zamanda dilekçeye ek olarak bazı belgelerin de temin edilmiş olması gerekiyor.


İnşaat istikamet rölevesi dilekçesi örneği:



........... Belediye Başkanlığına


İlçesi .................................. Mahallesi ................................................................... sokak ........................ pafta ...................... ada ................... parsel sayılı yere kot kesitin hazırlanarak verilmesini bilgilerinize arz ederim.



EK - Tapu

    - Çap

      - Röperli kroki

      - İmar durumu

      - Vaziyet planı


İsim – Tarih – İmza

.......................................


ADRES:

..........................................................................................................................

..........................................................................................................................


Yukarıdaki dilekçe ile gerekli belgelerin eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi halinde...