03 / 05 / 2024

örnekköy sanayi sitesi ruhsat sorunu

örnekköy sanayi sitesi ruhsat sorunu

Karşıyaka, Örnekköy Sanayi Sitesi'ndeki 200'ü aşkın dükkânın, 20 yıldır süren ruhsat sorunu çözüldü. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50'ye yakın dükkân sahibi ruhsatlarına kavuştu.

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

2020'de 7 yeni OSB ve 5 sanayi sitesi açılacak!

2020 yılında 7 yeni organize sanayi bölgesi (OSB) ve 5 sanayi sitesi daha tamamlanacak ve böylece 25 bin kişiye istihdam sağlanmış olacak...

Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi 6 ay sonra hizmete girecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın üretimde verimlilik artırılarak istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımını sürdürdüğü Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi'nin inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi 2020’de hizmete girecek!

İnşaatı süren 814 dükkân ve sosyal donatıların bulunacağı 4. Oto Sanayi Sitesi’nde incelemeler yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 4. Sanayi Sitesi’nin 2020'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi'nde 116 iş yerinin yapımı tamamlandı!

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Çorum'un Yaydiğin Köyü civarında inşaatına başlanan yeni iş yerlerinden 116'sı tamamlandı.

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi inşaatı hızla yükseliyor!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Modern Sanayi Sitesi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, 382 adet dükkanın kaba inşaatını 2019 sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

örnekköy sanayi sitesi ruhsat sorunu Haberi

örnekköy sanayi sitesi ruhsat sorunu

Karşıyaka, Örnekköy Sanayi Sitesi'ndeki 200'ü aşkın dükkânın, 20 yıldır süren ruhsat sorununa ışık oldu. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50'ye yakın dükkân sahibi ruhsatlarına kavuştu. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "İşimiz sorunları çözmek ve vatandaşlarımızı mutlu etmek" dedi. 


50 DÜKKAN RUHSAT ALDI 

Kentin kronik sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Sanayi Sitesi'nde ruhsat sorunu yaşayan küçük esnafın da yüzünü güldürdü. Parselasyon problemi ve çeşitli gerekçelerle 20 yıldır ruhsat alamayan dükkan sahipleri; Karşıyaka Belediyesi'nin özverili çalışmaları sonucunda, yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin de tamamlanmasının ardından tek tek ruhsatlarına kavuşmaya başladı. İki aylık çalışma neticesinde 50'ye yakın dükkan sahibi inşaat ruhsatlarını aldı. Kısa süre içinde çalışma ruhsatlarının da verileceği belirtildi. 


AKPINARA TEŞEKKÜR 

Uygulama sayesinde; ruhsat alamadıkları için altyapı hizmetlerinden de faydalanamayan yaklaşık...