08 / 05 / 2024

Örnekköy TOKİ evleri

Örnekköy TOKİ evleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’de 130 konut için kura çekilişini gerçekleştirdi. İlk sahibi belirleyen Başkan Kocaoğlu, “Vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamasını istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı. 

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvurusu!

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvurusu devam ediyor. Projede toplamda 33 adet daire satışta.

TOKİ Konya Hüyük Evleri fiyatları!

Toplam 33 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Konya Hüyük Evleri fiyatları...

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri başvurusu!

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri başvurusu 30 Eylül gününe kadar uzatıldı. Projede 2+1'ler 97 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvuru!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan proje fiyatlar 76 bin 954 TL'ye. İşte TOKİ Konya Hüyük Evleri başvuru...

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri son başvuru!

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri son başvuru işlemleri 30 Eylül gününe devam ediyor. Projede fiyatlar 97 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Hüyük Evleri başvuru!

TOKİ Hüyük Evleri başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesindeki konutlar kuralı olarak satılıyor. Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

2016 TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kura çekimi!

2016 TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kura çekimi kapsamında 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta kalan tutar için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kuralı satışları!

TOKİ Kütahya İnköy Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede 270 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kuralı satışları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri fiyatları!

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 12 peşinde kalan bedel 180 ay taksitlendiriliyor. Projede 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri fiyatları ne kadar?

Kütahya İnköy TOKİ Evleri emekli başvuru süresi!

Kütahya İnköy TOKİ Evleri emekli başvuru süresi yarın sona eriyor. 9 bin 208 TL'lik peşinatla daire sahibi olunabilen projede 180 veya 240 ay vade seçeneği sunuluyor.

TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri başvuru şartları!

TOKİ Kütahya İnköy'de 75 metrekare büyüklükte daireler satışa çıkarılıyor. Projede 9 bin 208 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri başvuru şartları...

Örnekköy TOKİ evleri Haberi

Örnekköy TOKİ evleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. TOKİ ilk etapta 130 konut çekilişle sahiplerini buldu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda noter huzurundaki kura çekimine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da katılım gösterdi. 

İlk hak sahibinin ismini kurayla belirleyen Başkan Kocaoğlu,  kentsel dönüşümden elde ettikleri tek kazancın, vatandaşların sağlıklı konutlara yerleştirilmesinin mutluluğu olacağını aktardu,  “Kentsel dönüşüm bina yapıp yıkmak değil. Kentsel dönüşüm, sağlıksız konutların olduğu yerde, çağın gereklerine uygun, yaşanacak yoğunlukta bölgeler yaratmaktır. Büyükşehir olarak dönüşümdeki ilk konutlarımızın temelini Uzundere’de attık. Bu işten belediyeye bir kuruş beklemiyoruz. Tam tersine, sizin alacağınızı artırabilmek için altyapıyı ve soysal donatıyı biz üstleniyoruz” diye konuştu. 

Örnekköy’deki kentsel dönüşümün 1....