03 / 05 / 2024

Orta Anadoluda 2016da ne kadar konut satıldı

Orta Anadoluda 2016da ne kadar konut satıldı

Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerini kapsayan Orta Anadolu'da yılın ilk çeyreğinde 4 bin 860 konut satış yoluyla el değiştirdi. Kırıkkale, bu iller arasında bin 172 konut satışıyla ilk sırada yer aldı.

Kooperatif ortağının ortaklıktan çıkarılması mümkün müdür?

Kooperatif ortaklarının sahip olduğu hak ve sorumluluklar ile ortaklık sürecinde yaşanılması muhtemel olan durumlar, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kooperatif ortağının ortaklıktan çıkarılması mümkün müdür?

Steven Young, Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı oldu!

Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi oldu. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanlığına ise, 1 Ocak 2015 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young getirildi.

Serdar Ortaç Mecidiyeköy'deki plazasını sattı!

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün İstinye Park 'taydı. Alışveriş yapıp başbaşa yemek yiyen çift, AVM çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ortaç, sattığı plazasını krediyle aldığını belirtti.

Lüks konut azalıyor orta segment artıyor!

Konut üreticilerinin orta gelirliye yönelmesiyle lüks konutun piyasadaki payı azalmaya başladı. Sektörde 150 ile 250 bin lira fiyat aralığındaki markalı konut arzı günden güne yükseliyor.

Orta segment konut projeleri artıyor!

Konut üreticilerinin orta gelirliye yönelmesi ile lüks konutun piyasadaki payı azalmaya başladı. Sektörde 150 ile 250 bin lira fiyat aralığındaki konut arzı günden güne yükseliyor.

Van'da Ortaçağ sığınağı kaya yerleşimleri bulundu!

Van'da Ortaçağ sığınağı kaya yerleşimleri bulundu. Gürpınar'a 70 kilometre uzaklıktaki Taşdönderen Mahallesi'ni çevreleyen yüksek tepelerde bulunan kaya yerleşimleri, labirent şeklindeki çok sayıda odasıyla dikkati çekiyor

Orta gelirliler için Hep projeleri devam edecek!

Tekfen Emlak, HEP İstanbul'un gördüğü ilgi nedeniyle orta gelirli için ürettiği konutlarda 'HEP' markasını kullanacak. Genel Müdür Egesel, "Sektör, orta gelirliye yönelik pozisyon almalı" dedi.

Tekfen orta gelirli için konut üretecek!

Tekfen Emlak, HEP İstanbul’un gördüğü ilgi nedeniyle orta gelirli için ürettiği konutlarda ‘HEP’ markasını kullanacak. Genel Müdür Egesel, “Sektör, orta gelirliye yönelik pozisyon almalı” dedi

Alfemo Orta Amerika'da büyüyor!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, Orta Amerikanın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama'daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı. Açılışta Ramazan Davulcuoğlu açıklamalarda bulundu.

Akfen Holding orta gelirliler için konut inşa edecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, orta gelir segmentinde yer alanlar için çok önemli konut açığı olduğunu vurgulayarak, lüks konut pazarının daraldığını kaydetti.

Akfen: Orta gelirlilere konut yapacağız

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, orta gelir segmentinde yer alanlar için çok önemli konut açığı olduğunu vurgulayarak, lüks konut pazarının daraldığını kaydetti.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Esenyurt Belediyesi trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak. Tahmini yatırım maliyeti 9 milyon 521 bin 639 TL olan okul ihalesi 17 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Orta Anadoluda 2016da ne kadar konut satıldı Haberi

Orta Anadoluda 2016da ne kadar konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden yaptığı derlemeye göre, bölgedeki illerde geçen yılın aynı döneminde 5 bin 242 konut satılmıştı. Mart ayı en çok satışın yapıldığı ay oldu. Martta bölgede bin 953 konut satıldı. Yılın ilk üç ayında Orta Anadolu Bölgesinde yapılan konut satışlarında Kırıkkale'nin bin 172 işlemle ilk sırada yer aldığı görüldü. Kırıkkale'de 2016 yılının Ocak ayında 306, şubat ayında 411, mart ayında ise 455 konutun satışı gerçekleştirildi. Nevşehir ise söz konusu dönemde bölgede en az konutun satıldığı il oldu. Nevşehir'de bu dönemde 758 konut el...