28 / 04 / 2024

ortaca caretta hastanesi ne zaman yapılacak

ortaca caretta hastanesi ne zaman yapılacak

Koruma altındaki Caretta Caretta kaplumbağalarının üreme alanı Muğla Ortaca'ya bağlı Dalyan İztuzu sahilinde Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon ve Araştırma Merkezi'nin (DEKAMER) bulunduğu alana Caretta Hastanesi yapılmak isteniyor...

Ortaca Devlet Hastanesi açıldı!

Ortaca’da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Devlet Hastanesi yeni binası hizmet vermeye başladı.

Ortaca Devlet Hastanesi'ne yapı kullanma izin belgesi verildi!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 4 yıl önce inşaat çalışmalarına başlanan 100 yataklı yeni devlet hastanesi binası için “Yapı Kullanma İzin Belgesi” verildi. 

Ortaca Devlet Hastanesi'nde çalışmalar 4 ay sonra bitecek!

Ortaca'da TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor. Büyük bölümü tamamlanan hastanenin yaklaşık 4 ay sonra yüklenici firma tarafından bitirilerek teslim edileceği bildirildi.

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi inşaatında yangın çıktı!

Ortaca Gölbaşı Mahallesi anten tepe mevkiinde yapımı devam eden 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ortaca Devlet Hastanesi ne zaman bitecek?

Ortaca'da TOKİ'ye yaptırılan 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesi ne TOKİ'nin taahhüt ettiği tarihe ne de Sağlık Bakanı'nın "bitsin" dediği tarihe yetiştirilemedi. Ne zaman biteceği de belli değil.

Mehmet Müezzinoğlu Ortaca Devlet Hastanesi inşaatını inceledi!

TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinin inşaat alanını gezen Müezzinoğlu, hastanenin gelecek yıl haziran ayında bitirileceğinin belirtilmesi üzerine 19 Mayıs 2015'e yetiştirilmesini istedi.

Ortaca Hastanesi tamamlanıyor!

TOKİ tarafından 22 milyon liraya ihale edilen, Muğla'nın Oltaca İlçesinde inşaatı devam eden 100 yatak kapasiteli Ortaca Devlet Hastanesi, birçok branşta uzman doktor ile hizmet vermeye hazırlanıyor.

TOKİ Muğla Ortaca Devlet Hastanesi 2015'in sonunda açılacak!

TOKİ tarafından yaptırılacak olan Muğla Ortaca Devlet Hastanesi 25 milyon 545 milyon TL proje bedeliyle inşa ediliyor. TOKİ Muğla Ortaca Devlet Hastanesi 100 yataklı olacak....

Caretta hastanesi projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Caretta hastanesi projesinin iptal edildiğini bildirdi. Haberi internetten öğrendiklerini söyleyen İKUP sözcüsü avukat Berna Babaoğlu Ulutaş karan sevinçle karşıladıklarını belirtti.

Caretta Hastanesi projesi sil baştan!

Koruma altındaki Caretta Caretta kaplumbağalarının üreme alanı Muğla Ortaca'ya bağlı Dalyan İztuzu sahilinde Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon ve Araştırma Merkezi'nin (DEKAMER) bulunduğu alana Caretta Hastanesi yapılmak isteniyor...

İztuzu'nda yapılacak caretta caretta hastane projesi komuoyu ile paylaşıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesi ile ilgili, "Vatandaşın hoşuna gitmeyen, bölgede istenmeyen hiçbir şeyi bakanlık olarak yapmak istemiyoruz" dedi...

İdris Güllüce: İztuzu'na Caretta Hastanesi yapılacak!

Ankara Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İztuzu Plajı'nın caretta caretta hastanesi için imara açılmasına karşı verilen mücadeleyi "fanatiklik" olarak nitelendirerek, "O binayı yapacağım" dedi.

İztuzun da yapılacak caretta caretta hastanesine karşı tam 17 bin imza toplandı!

TEMA Fethiye temsilcisi Okyay Tirli Dalyan İztuzun da yapılmak istenen caretta caretta hastanesi projesine karşı başlatılan imza kampanyasıyla 17 bin imza toplandığını bildirdi. İztuzu sahili dünya mirasıdır...

ortaca caretta hastanesi ne zaman yapılacak Haberi

ortaca caretta hastanesi ne zaman yapılacak


Koruma altındaki Caretta Caretta kaplumbağalarının üreme alanı Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Beldesi İztuzu sahilinde Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon ve Araştırma Merkezi'nin (DEKAMER) bulunduğu alana yapılmak istenen Caretta Hastanesi için, sivil toplum kuruluşları ile Tabiat Varlıklarını Koruma Kurumu Genel Müdürü Osman İyimaya, Ula’nın Akyaka beldesinde bir araya geldi. STK sözcüleri, yer seçiminin yanlış olduğunu belirtti.


Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon ve Araştırma Merkezi (DEKAMER) Müdürü Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Kaska, projenin İztuzu’nda uygulanmasının üç nedeni olduğunu söyledi. Kaska, “Deniz kaplumbağaları ile ilgili rehabilitasyon merkezini niçin ihtiyaç duyduğumuzu kısaca özetlemek istiyorum. 2000’li yıllarda yaralı bir kaplumbağa bulduğumuz zaman, 'Biz bunu nereye gönderelim, hatta Yunanistan’a mı gönderelim, nerede bakabiliriz?' gibi basında çıkmış bir...