07 / 05 / 2024

ortadoğu Eyüp ve Kağıthane

ortadoğu Eyüp ve Kağıthane

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eyüp Anadolu Lisesi yenilendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 6. Cumhurbaşkanı Fahri Sabit Korutürk'ün de mezun olduğu, Eyüp Anadolu Lisesi, yenilendi.

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Yeni Nesil Eyüp konum!

Yeni Nesil Eyüp konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 15 indirim!

Nisan ayında daire teslimlerinin başlayacağı Yeni Nesip Eyüp projesinde yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Yeni Nesil Eyüp'te 2019 Ocak'ta başlayan taksit avantajı!

Eyüp Yeni Nesil projesi Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Eyüp'te inşa ediliyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor ve taksitlere Ocak 2019'da başlanıyor...

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Yeni Nesil Eyüp ödeme şartları!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birime yer verilen Yeni Nesil Eyüp projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak. Proje Ortadoğu Grup imzası taşıyor...

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 818 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar sunuluyor...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp 2017 fiyatları!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp 2017 fiyatları 818 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinat fırsatı bulunan projede yüzde 15 indirim kampanyası uygulanıyor...

Yeni Nesil Eyüp fiyat ve ödeme planı!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp projesi Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Yeni Nesil Eyüp fiyat ve ödeme planı...

Yeni Nesil Evleri Eyüp ödeme seçenekleri!

Yeni Nesil Eyüp projesinde daire ve ticari alanlar bulunuyor. Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede daire fiyatları 818 bin TL'den başlıyor...

Ortadoğu Grup'tan 8 yeni proje!

Ortadoğu Grup, İstanbul'un değerlenen bölgelerinde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Toplamda 3 bin 200 konutun yer alacağı projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

ortadoğu Eyüp ve Kağıthane Haberi

ortadoğu Eyüp ve Kağıthane

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın



Merkezi konumlarıyla ön plana çıkan iki proje için  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler. Yoğun ilginin sürdüğü projelerimizden daire sahibi olmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor” dedi. 


Eyüp’te inşa edilecek ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor. Yüzde 73’ü yeşil ve açık alana ayrılan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik personeli eşliğinde kontrollü giriş çıkışlar bulunuyor. Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu’nun hemen yanında konumlanmasıyla ulaşım avantajı sağlayan ve...