17 / 05 / 2024

Ortadoğu Grup gayrimenkul sektörü

Ortadoğu Grup gayrimenkul sektörü

Ortadoğu Grup projelerini Kuveyt’te tanıtacak. Ortadoğu Grup, İstanbul’da Zekeriyaköy ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman’ı Kuveyt’te uluslararası gayrimenkul yatırımcısıyla buluşturuyor.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Koçak tarafından kuruldu.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Konut alan 2 yabancıdan biri Ortadoğu’dan!

Yabancıya konut satışında öne çıkan gayrimenkul şirketi Antalya Homes’in TÜİK verilerinden hareketle yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de konut alan her 2 yabancıdan biri Ortadoğu ülkesinde yaşıyor.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Ortadoğu Grup'tan dev indirim kampanyasına dev destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyası Ortadoğu Grup'tan dev destek geldi...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde yükselen projede toplamda 335 adet daire bulunuyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Grup gayrimenkul sektörü Haberi

Ortadoğu Grup gayrimenkul sektörü

Ortadoğu Grup, Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman projelerini Kuveyt’te tanıtacak. Kuveyt’te 4-6 Aralık tarihleri arasında düzenlenen özel bir organizasyonda tanıtılacak olan Merkez Zekeriyaköy 106, Resim İstanbul Projesi’nin II. etabı olan Resim İstanbul Orman ise 328 konuttan oluşuyor. İki projeye de Kuveytli ve uluslararası yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor


Ortadoğu Grup, İstanbul’da Zekeriyaköy ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman’ı Kuveyt’te uluslararası gayrimenkul yatırımcısıyla buluşturuyor. 4-6 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan özel organizasyona Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi Murat Tamer ve Kuveyt Ticaret Müşaviri Kerim Doğanay’ın yanı sıra Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kadir Gür de katılıyor. Kuveyt’te tanıtılacak olan Merkez Zekeriyaköy 106, Resim İstanbul Projesi’nin II. etabı olan Resim İstanbul Orman ise 328 konuttan oluşuyor. 


İki projeye...