28 / 04 / 2024

Ortadoğu grup kadıköy projesi

Ortadoğu grup kadıköy projesi

Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelere hazırlanıyor. Emlak 2014 Fuarı'nda 2 projesiyle katılan firma İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te ve Anadolu yakası Fikirtepe'de yeni projeler inşa edecek...

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Grup, Nişantaşı Hastanesi'ni hizmete açtı!

Ortadoğu Grup, yaklaşık 200 milyon lira yatırım değerine sahip Nişantaşı Hastanesi’yle, sağlık sektöründeki faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup projelerinde peşin alımda net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı sürüyor!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı bulunuyor.

Ortadoğu Grup'ta tarihi fırsat! Net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da devam ediyor. Kampanya dahilinde nakitte net yüzde 20 indirim uygulanıyor..

Ortadoğu Grup projelerinde nakitte yüzde 20 net indirim fırsatı!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Geçtiğimiz ay başlattığımız kampanyamızı, gelen yoğun talepten dolayı Eylül ayında da devam ettirme kararı aldık” dedi.

Ortadoğu Grup tarihi fırsat kampanyasında peşinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Ortadoğu Grup tarihi kampanyasını Ekim ayına kadar uzattı!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerine gelen yoğun talepten dolayı kampanyayı ekim ayına kadar uzattı.

Ortadoğu Grup'tan nakitte net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu grup kadıköy projesi Haberi

Ortadoğu grup kadıköy projesi

Açılışı 11 Eylül Cuma günü (dün) gerçekleşen Emlak 2014 Fuarı'nda Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projeleri ile katılan Ortadoğu Grup, yeni projelere hazırlanıyor. 


Fuarda Resim İstanbul Orman etabının tanıtımı yapan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul projesinin 3.etabını 2015 yılının Mart ayı içerisinde satışa çıkarmayı planlanıyor. 


Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinde satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelerini İstanbul'da hayata geçirecek.


2015 yılı içerisinde başlanması planlanan yeni projelerin bir tanesi İstanbul Avrupa yakası Eyüp bölgesinde, diğer ise Anadolu yakası Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilecek.


Tel: 0 212 210 25 25

Web: http://ortadogugrup.com.tr/

Merve...