02 / 05 / 2024

ortadoğu mütekabiliyet

ortadoğu mütekabiliyet

Bir gayrimenkul destinasyonu Türkiye isimli toplantı, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin ev sahipliğinde gerçekleşti...

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

İnşaatta potansiyel Afrika ve Ortadoğu'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nun Ocak 2021 sayısı yayınlandı. Rapora göre; inşaat işlerinde potansiyelin Afrika ve Ortadoğu'da olduğu gözlemlendi.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Ortadoğu’nun en iyisi yine Tabanlıoğlu oldu!

Ortadoğu’da tasarım yapan mimarların mesleki başarılarının ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği, bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Ortadoğu Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Ortadoğu Grup, Nişantaşı Hastanesi'ni hizmete açtı!

Ortadoğu Grup, yaklaşık 200 milyon lira yatırım değerine sahip Nişantaşı Hastanesi’yle, sağlık sektöründeki faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Yavuz Metal Ortadoğu'da ihracata başlayacak!

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

ortadoğu mütekabiliyet Haberi

ortadoğu mütekabiliyet
Arap Ülkeleri vatandaşları mütekabiliyet yasasının değişmesiyle Türkiye'deki konut alımına olan ilgileri arttı. Bir gayrimenkul destinasyonu Türkiye isimli toplandı TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda Sotheb's Türkiye Genel Müdürü Arman Özver mütekabiliyet yasası ile konut satışlarına olan ilginin artması ile ilgili konuştu. Özver, en çok talebin Ortadoğu'dan geldiğini belirtti. Özver Oratdoğu'dan gelen ilginin sebebini şöyle açıkladı;Ortadoğu vatandaşları Avrupa seviyesinde hayat standartlarına sahip, ezan sesi duyabildikleri için kendilerini evlerinde...