28 / 07 / 2024

Ortahisar Belediye yatırımları

Ortahisar Belediye yatırımları

Taka Gazetesi köşe yazarı Yusuf Turgut bugünkü yazısında Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları ele aldı. İşte Turgut'un o haberi....

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Belediye o ilde tam 4 arsa satacak! Bu tarihe dikkat!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 7 Mart tarihinde yapılacak.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon'da 44.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Trabzon'da yer alan 3 gayrimenkulü 44 milyon 260 bin 301 TL bedelle satışa çıkardı.

Trabzon Ortahisar'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Ortahisar'da yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Ortahisar Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesine ait Ortahisar ilçesi Pazarkapı mahallesinde bulunan 4 dükkanı 14 milyon 484 bin TL'ye satıyor.

Trabzon Ortahisar'da kentsel dönüşüm belirsizliği!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Salih Akyüz, bölgede kentsel dönüşüm belirsizliği olduğunu, mecliste pansuman niteliğinde bir karar çıkartıldığını söyledi.

Trabzon'da öncelik imar!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Hasan Kamil Velioğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın’la imar planı hakkında konuştu. Velioğlu, “Kentin imarında uzun vadeli planlamalar yapmalıyız'' dedi.

Ortahisar Belediye yatırımları Haberi

Ortahisar Belediye yatırımları

Siyasi partilerde bazen istediğiniz noktalara gelebiliyor, zaman oluyor haksızlığa da uğrayabiliyorsunuz.   AK Parti’nin başarısının arkasındaki bir gerçek de ‘vefa’lılığı iyi işletmesi. Bu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli geleneklerinden biri. Ama çok sık duyuyorum bugünlerde AK Parti biraz daha kapandı. Yani ‘Hep benden olsun’ deniyor. Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti’de geç olsa da hakkı teslim edilen isimlerden biri. Ortahisar belediyesi ilk kez kurulan bir belediye olduğu için bir dizi sıkıntılarla hizmete başladı. Ahmet Metin Genç teşkilatçılığı bildiği için hiçbir şeyi garipsemedi. Hizmet odaklı hareket etti. 2 yıl içinde hizmette söz ettiklerine ve hedeflerine baktığımızda hakkını teslim etmek gerek. Başkan Genç belediye başkanlığı görevine oturdu, makamını benimsedi, kendisine yakıştı ve taşıyor da. 320 bin nüfuslu bir merkezi idare...