13 / 05 / 2024

ortahisar kemerkaya mahallesi satılık arsa

ortahisar kemerkaya mahallesi satılık arsa

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesine bağlı Kemerkaya Mahallesi'nde 490,86 metrekare alandaki 7 katlı binayı toplam 25 milyon TL+KDV bedelle ihaleye çıkardı. İhale 22 Nisan'da yapılacak...

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon Ortahisar Kadınlar Hali'nin yıkımı başladı!

Trabzon Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi'ndeki halin yıkım çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılması planlanan proje ile yine aynı bölgede faaliyetine devam edecek.

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Trabzon Ortahisar TOKİ Evleri TBMM gündeminde!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Yenicuma Mahallesi'nde yapılan TOKİ konutlarında kurasız ve indirimli konut sahibi olan kişiler TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Örs, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Trabzon Ortahisar'da 5.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 iş yeri!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Çağlayan Mahallesi Yanlıca Mevkii'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon Ortahisar'daki ticari alanlar 19 Temmuz'da satılıyor!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan 61 dükkan ve 16 ofisin bulunduğu ticaret alanları 19 Temmuz'da satışa çıkacak. 

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

TOKİ Ortahisar Pelitli 41 işyeri ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ortahisar'ın, Pelitli Mahallesi'nde 41 Adet İşyeri, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli 41 iş yeri ihalesi 26 Mayıs'ta!

TOKİ Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pelitli mahallesi'nde 41 adet iş yeri ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 26 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Trabzon Ortahisar'da 24 milyon TL'ye satılık bina!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan 7 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 24 milyon TL olarak belirlendi.

ortahisar kemerkaya mahallesi satılık arsa Haberi

ortahisar kemerkaya mahallesi satılık arsa


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait, İlimiz Ortahisar İlçesi, Kemerkaya Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:4 adresinde Tapunun 277 ada 37 nolu parselde bulunan 490,86 m2'lik arsa üzerine kurulu 1 bodrum + 1 zemin + 5 katlı (toplam 7 katlı) Bina 2886 Sayılı DİK'nun 36. Maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilerek satılacaktır.

Taşınmazın ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olacak şekilde hazırlayarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına saat 13:30'a kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığının adresi (Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı) ile hangi işe ait olduğu isteklinin Adı Soyadı...