24 / 07 / 2024

Ortaköy Viyadüğü bakıma mı alınacak

Ortaköy Viyadüğü bakıma mı alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Ortaköy Viyadüğü’nde bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu bu gece bakıma alacak. İki gün sürmesi beklenen çalışmalar, 21 Ağustos Cuma günü 23.45’te başlayacak ve trafiğin en az yaşandığı 01.00-06.00'da gerçekleştirilecek.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakıma alınacak!

İki gün sürecek çalışmalar boyunca metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacakİstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunu yarın gece bakıma alacak.

Bornova Buz Sporları Salonu 1 Temmuz’da bakıma giriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2010 yılında kente kazandırdığı Bornova’daki Buz Sporları Salonu, yeni sezona hazırlık için 1 Temmuz - 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında bakıma alınacak.

Fenerium Ortaköy'de mağaza açtı!

Fenerbahçe Kulübü 'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazalar zincirinin 100'üncüsü Ortaköy'de açıldı. Muallim Naci Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı

Fenerium, Ortaköy'de dalya diyecek!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini Türkiye’nin her köşesindeki taraftarlarına ulaştırmayı amaçlayan sektörünün lider markası Fenerium, çok yakında dalya demeye hazırlanıyor. Fenerium 100. mağazasını Beşiktaş Ortaköy'de açacak. Peki ne zaman?

Muhammet Balta Yerel Yönetimlerin Tarıma, Tabiata ve Çevreye Bakışı paneline katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Muhammet Balta " Yerel Yönetimlerin Tarıma, Tabiata ve Çevreye Bakışı" konulu panele katılacak. İşte Muhammet Balta'nın 4 Kasım programı...

ADASU HES bakıma alınıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakarya Nehri üzerinde inşa edilen ve işletmeye alındığı bir yıl boyunca 21 Milyon kilovat saat enerji üreten ADASU HES, 24 Ağustos Pazartesi günü bakıma alınacak.

Kahramanmaraş'ta anıtlar ve heykeller bakıma alındı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde yer alan anıt ve heykeller bakıma alındı.

TBMM Ana Binası'nın dış cephesi bakıma alındı!

TBMM Ana Binası'nın dış cephesi bakıma alındı. Daha önce kültür varlığı olarak tescil edilen binanın taş kaplamalarındaki kirlenme, yosunlaşma ve kükürt dioksit gazlarından kaynaklı sülfatlaşma, nozul püskürtme yöntemiyle temizlenmeye başlandı.

Ortaköy Camii 3 yıllık restorasyonun ardından bugün ibadete açılıyor!

'Boğaz' ın incisi', 'Boğaz' ın maşallahı' olarak anılan tarihi Ortaköy Camii, 3 yıllık restorasyonun ardından bugün Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı cuma namazıyla yeniden ibadete açılıyor...

Niyaziye Camii'nin Ortaköy Camii ile benzerliği dikkat çekiyor!

Kuzey Ankara'da kentsel dönüşüm kapsamında bölgede yapılan 13 camiden biri olan Niyaziye Camii, eski ABD Başkanı Bush'un Türkiye ziyareti sırasında önünde konuşma yaptığı Ortaköy Camii ile benzerliği dikkat çekiyor.

Nurgül Yeşilçay Ortaköy'den 1 milyon 170 bin dolara villa aldı!

Nurgül Yeşilçay, aradığı evi sonunda buldu. Güzel oyuncu, Ortaköy' deki lüks bir siteden kendisine müstakil bir villa aldı; karşılığında 1 milyon 170 bin dolar ödedi...

Ortaköy Viyadüğü bakıma mı alınacak Haberi

Ortaköy Viyadüğü bakıma mı alınacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu)  bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Çalışmalar süresince sürücüler  alternatif güzergahları kullanacak. 


Birinci etap çalışmalar  Avrupa- Anadolu yönünde başlayacak, 22-30 Ocak tarihleri arasında tamamlanacak. İstanbul trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için, çalışmalar gece 00.00 ile sabah 05.00 arasında gerçekleştirilecek. Çalışma saatlerinde Yıldız katılımından Boğaz Köprüsü bağlantısı  ulaşıma kapatılacak. Çalışma süresince trafik akışı Barbaros Bulvarı üzerinden Zincirlikuyu katılımından sağlanacak.


Çalışmanın ikinci etabı ise 30 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Anadolu-Avrupa yönünde olacak. Çalışma süresince trafik akışı Zincirlikuyu Kavşağı'ndan sağlanacak.

 Çalışmalar sırasında bakım ve onarım yapılan derzler üzerine hız kesici kasisler konulacak. Tüm sürücülerin çalışma yapılan bölgede trafik işaretlerine ve hız limitlerine uymaları gerekmektedir.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen...