02 / 05 / 2024

ortalama komisyon

ortalama komisyon

ABD'li gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA'nın Avrupa 2007 araştırmasına göre, Türkiye'de ortalama konut fiyatı 110 bin YTL hesaplanırken, Almanya'da bir konut 300 bin YTL. Türkiye'deki fiyatlar sadece Bulgaristan ve Çek Cumhuriyeti'nden fazla.

Türkiye konut fiyat artışında dünyayı solladı! Konutta ortalama metrekare fiyatı 836 dolar oldu! 

Konut fiyatlarında dolar bazındaki yükseliş sürüyor. Merkez Bankası'nın 2022 Ağustos ayı Konut Fiyat Endeksi verilerine göre yıllık konut kredisi faizinin en düşük senelik yüzde 18,61 olduğu piyasada ortalama metrekare fiyatının 836 doları aştığı belirlendi. İşte ayrıntılar..

Türkiye'de ortalama ev fiyatı 1.5 milyon TL'ye ulaştı! Fiyatlar en çok hangi illerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından hazırlanan verilere göre; Türkiye'de Eylül ayı itibarıyla konut satış fiyatlarında senelik değer artışı yüzde 202 seviyesinde olurken, Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 1 milyon 556 bin 360 lira oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kiralık ev fiyatları rekora koşuyor! Ortalama kira bedeli 13 bin 707 lira!

Geçinemiyoruz Platformu'nun Ağustos ayı raporuna göre Kadıköy'de 30 bin lira ve altı ilanlara bakıldığında ortalama kira 16 bin 180 TL, 20 bin TL ve altı ilanlar baz alındığında ortalama kira bedeli 13 bin 707 lira olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de yılda ortalama 890 bin kişinin istihdamı hedefleniyor !

Türkiye'de istihdamın yeni Orta Vadeli Program (OVP) döneminde yıllık ortalama 890 bin kişi artırılması ayrıca nitelikli iş gücü için ise dijital dönüşüm ve salgın sürecinin ortaya çıkardığı ihtiyaçlara göre çeşitli düzenlemeler yapılması planlanıyor. İşte detaylar…

Yatırım için en düşük komisyon hangi kripto borsasında? Kripto para yatırımcıları dikkat

Kripto para piyasasında seyreden düşüş trendine rağmen Bitcoin ve diğer kripto paralara olan talep giderek artarken yatırımcılar için en düşük komisyonu hangi kripto para borsaları uyguluyor? Komisyon fiyatlarını hangi faktörler etkiliyor? 

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Kiralar yüzde 133,2 arttı! Türkiye'de ortalama kira bedeli ne kadar? İşte il il kira fiyatları!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa Türkiye'deki ortalama kira bedelini açıkladı. Peki Türkiye'de ortalama kiralar ne kadar? İşte kira bedelleri en yüksek iller...

Emlakçıya verilen komisyon geri alınır mı?

Gayrimenkul alım satım ve kiralama işlemlerinde emlakçıya belli oranlarda komisyon ödemedi yapılıyor. Peki, yapılan işlemden vazgeçilmesi halinde emlakçıya verilen komisyon geri alınır mı?

Rusya'dan Ekonomi Hamlesi! Döviz Alımına Yüzde 30 Komisyon!

Rusya Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, borsa üzerinden döviz alımına yüzde 30 komisyon uygulanacak...

Şehir merkezlerinde ortalama kiralar ne kadar?

Türkiye genelinde kira ücretleri yükselmeye devam ediyor. Emlak sitelerinden derlenen verilere göre; 50 kentte ortalama kira ücreti 2 bin 495 TL.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 467 bin 870 TL oldu!

Merakla beklenen Endeksa verilerine göre, Türkiye'de ortalama konut fiyatı 467 bin 870 TL oldu...

Brüksel'de kira zamlarını kontrol etmek için komisyon kuruldu!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de aşırı ev kiralarını kontrol etmek için yeni komisyon kurulmasına karar verdi. 

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

ortalama komisyon Haberi

ortalama komisyon

ABD'li gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA'nın Avrupa 2007 araştırmasına göre, Türkiye, yüzde 68'lik ev sahibi olma oranı ile Almanya, Fransa, Hollanda ve İsviçre'yi geride bıraktı... Araştırmaya göre Türkiye'de ortalama konut fiyatı 110 bin YTL hesaplanırken, Almanya'da bir konut 300 bin YTL. Türkiye'deki fiyatlar sadece Bulgaristan ve Çek Cumhuriyeti'nden fazla ..


Avrupa'daki ilk ofisini 1993 yılında Fransa'da açan ABD'li gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA, Avrupa ülkelerinin konut pazarlarına ilişkin araştırmasına bu yıl Türkiye ve İtalya'yı da ekledi. Ülkelerin ulusal ölçekte ortalama konut fiyatları, ev sahipliği olma oranı ve pazardaki genel hareketleri inceleyen ERA Avrupa 2007 araştırmasında, yüzde 68'lik ev sahipliği oranı ile Türkiye, Almanya, Fransa, Hollanda ve İsviçre gibi ülkeleri geride bıraktı. Ev sahipliği...