03 / 05 / 2024

Oruçoğlu Ailesi

Oruçoğlu Ailesi

Türkiye’deki en eski yatırımlardan biri olan Oruçoğlu Yağ’ın tamamı satılıyor. Yabancı bir gruba satılması konusunda anlaşmaya varılan şirket için son kararı Rekabet Kurumu söyleyecek.

PttAvm'den ayçiçek yağ indirimi! Torku, Yudum, Oruçoğlu, TMO 5 kiloluk yağ fiyatları dibi gördü! İşte fiyat listesi...

PttAvm Torku, Yudum ve Oruçoğlu firmalarının ayçiçek yağ fiyatlarında indirim yaptı. Bu markaların 5 kiloluk, 1 kiloluk ayçiçek yağ fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Peki PttAvm'de ayçiçek yağ fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi bügün 6 Ocak 2019 Pazar günü (bugün) defnedilecek.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun ölümünde yeni gelişme!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Oruçoğlu'nun katilinin bugün ortaya çıkması bekleniyor.

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arzu Azgın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Oruçoğlu Yağ fabrikası yabancılara satılıyor!

Türkiye’deki en eski yatırımlardan biri olan Oruçoğlu Yağ’ın tamamı satılıyor. Yabancı bir gruba satılması konusunda anlaşmaya varılan şirket için son kararı Rekabet Kurumu söyleyecek.

Ellialtıoğlu'nun Zeytinburnu arazisi 117 milyon TL'den satışa çıktı!

Ellialtıoğlu Ailesi’ne ait fabrika ve üzerinde bulunan arazi, kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeni ile mahkeme kararı ile satışa konuldu. 117 milyon milyon TL değer biçilen 10 dönümlük arazi için ilk ihale haziran ayı başında yapılacak.

Oruçoğlu Ailesi Haberi

Oruçoğlu Ailesi

Yaklaşık 2 milyar TL ciro hedefleyen şirketin üst düzey yöneticisi, Türkiye'ye kritik bir süreçte yatırım çektikleri için mutlu olduklarını söyledi. Türkiye'nin en eski fabrikalarından biri olarak bilinen Oruçoğlu Yağ fabrikası, Afyonlu Oruçoğlu Ailesi tarafından 1960’lı yılların sonunda kuruldu. Oruçoğlu Ailesi 2002 yılında şirketin bir bölüm hissesini perakende dağıtımı yapan İstanbul’da kurulu Hedef Gıda’ya sattı.  Bir süre sonra şirketin yüzde 100 hissesinin tamamı Hedef Gıda’ya geçti. Ana işi olan dağıtımcılığa odaklanmak isteyen Hedef Gıda, şirketin satışı gündeme getirdi.


Yürütülen görüşmeler sonrası Trans-Atlantic Group DMCC ile masaya oturuldu. Taraflar şirketin yüzde 100 hissesinin devri için anlaştı. Son kararı Rekabet Kurumu verecek. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte şirket hisselerinin devir işlemleri yapılacak.


YILMAZ: AMACIMIZ ANA İŞİMİZE ODAKLANMAK

Hedef Gıda Genel Müdürü Çetin Yılmaz, satışla...