29 / 04 / 2024

Oruçoğlu Oreko Manisa, şehir otelciliğinde iddialı!

Oruçoğlu Oreko Manisa, şehir otelciliğinde iddialı!

Oruçoğlu Oreko Manisa, iki delux süit, iki corner panaromik, 10 connection ve 63 standart oda ile Manisa'da yılın 12 ayı, daha çok iş için gerçekleşen konaklamalarda tercih edilen bir adres olarak hizmet veriyor...



Termal otelleri ile bilinen bir marka olan Oruçoğlu, konaklama sektöründeki bilgi ve birikimini Oruçoğlu Oreko (Oruçoğlu Ekonomik) markası ile şehir otelciliğine taşıdı. Oruçoğlu'nun bu zincirdeki ilk halkası olan Oruçoğlu Oreko Manisa, iki delux süit, iki corner panaromik, 10 connection ve 63 standart oda ile Manisa'da yılın 12 ayı, daha çok iş için gerçekleşen konaklamalarda tercih edilen bir adres olarak hizmet veriyor. 


Oruçoğlu Grubu'nun, yeni konsepti ve markası olan Oruçoğlu Oreko ile şehir otelciliğinde beş yıldızlı kaliteyi üç yıldızlı fiyatla sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Oruçoğlu Oreko Manisa İşletme Müdürü Ferruh Yenigün, bu zincirin ilk halkasını oluşturan otel ile farklı tasarım, hizmet ve kalite anlayışı ile konuklarını ağırladıklarım söyledi. 


Yenigün, üç yıl önce hizmete giren Oruçoğlu Oreko Manisa'nın belirlenen hedefler doğrultusunda gayet iyi bir konaklama kapasitesini yakaladığım belirterek, "Otelimiz, yeni açılan çevre yolu ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ne trafiğe hiç takılmadan 10 dakikada ulaşım imkanı sunuyor. Konuklarımız otogar ve kent merkezine de aynı sürede ulaşabiliyor. Konforlu ve rahat odalarımız, zengin ve kaliteli kahvaltı, odalarda 24 saat hızlı ve kesintisiz internet hizmetlerimiz müşterilerimizin otelimizden memnun ayrılmasını sağlıyor" diye konuştu. 


"Kente iş amaçlı gelenleri hedefliyoruz" Oruçoğlu Oreko Manisa'nın daha çok kente iş amaçlı gelen ziyaretçilerin konakladığı bir şehir oteli olduğunu, bunun yanında spor kulüplerini de ağırladıklarım belirten Yenigün, "Yeşil deniz olarak tanımladığımız Manisa Ovası'nın manzarasına hakim otelimizde müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Dekorasyon, konfor ve temizliğea önem veriyoruz. Ayrıca mutfakta çok iddialıyız. 

Yemeklerimizde hiçbir zaman dondurulmuş veya hazır gıda kullanmıyoruz. 

Her zaman taze ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Konuklarımızı butik hizmet anlayışı ile ağırlamamız nedeniyle sabit bir müşteri kitlesine sahibiz" şeklinde konuştu. 

Ferruh Yenigün, bu yıl içinde otelin bahçesini düzenleyerek, kahvaltı ve yemek yenebilecek şekilde değerlendireceklerini, otellerinin iş toplantıları, seminer ve benzeri etkinlikler için de ideal ortam sunduğunu vurgulayarak, "Manisa'nın ön yüzünde şehrin kargaşası, gürültüsü ve stresinden uzak, Spil Dağı ile verimli ve farklı bir toplantı, seminer ve organizasyon isteyenler için Oruçoğlu-Oreko ideal bir ortam sağlıyor. Bayii toplantıları, şirket toplantıları ve çeşitli seminerler gibi planlanan tüm özel aktivitelerin büyüklüğüne göre farklı alternatifler sunabiliyoruz" aktarımım yaptı. 


Dünya Bölge 


Geri Dön