29 / 04 / 2024

Oruçoğlu Thermal Resort yeni bir konsept sunmaya hazırlanıyor!

Oruçoğlu Thermal Resort yeni bir konsept sunmaya hazırlanıyor!

 Afyonkarahisar"daki 5 yıldızlı termal otel Oruçoğlu Thermal Resort, œ5 yıldızlı devre tatil projesiyle yeni bir konsept sunmaya başladı...



Thermal Resort"tan 10 yıllık devre tatil satın alanların, her yıl bir hafta kullanabileceği belirtiliyor. 10 yıllık bir oda 2 kişi tam pansiyon devre tatil fiyatının 11.500 TL"den başladığı açıklandı.
Oruçoğlu Thermal Resort & Spa Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, devre tatil satışlarına başladıklarını ve yeni yatırımlarının yolda olduğunu söyledi. Mert Oruç, Oruçoğlu Termal Resort&Spa"nın yanı sıra Afyon"un merkezinde 14 yataklı bir otelleri daha bulunduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
œGelecek yıl Manisa"da 7 milyon dolar yatırımla üçüncü oteli yapacağız. Oruçoğlu Ekonomik"in kısaltılmasından yola çıkarak Oreko adını verecekleri bir otel zinciri kuracağız. 10 yıl içinde beş otele ulaşmayı hedefliyoruz.
Mert Oruç, yatırımların Afyon"da yoğunlaşmasında bölgenin termal suyunun kalitesinin yüksek olmasının etkili olduğunu belirterek, œAncak asıl önemli etken Afyon"un 2012"de havaalanına kavuşmasının beklenmesi. IC İçtaş İnşaat şirketinin ihalesini aldığı havalimanı tamamlanırsa, Afyon"un ulaşım sorunu çözülecek ve yerli turist bağımlığı da sona erecek. Termal turizm yatırımları hızla artıyor. Sadece Afyon"da dört yeni termal otel yatırımı devam ediyor diye konuştu.
Milliyet


Geri Dön