16 / 05 / 2024

Oruçoğlu Oreko Manisa

Oruçoğlu Oreko Manisa

Oruçoğlu Oreko Manisa, iki delux süit, iki corner panaromik, 10 connection ve 63 standart oda ile Manisa'da yılın 12 ayı, daha çok iş için gerçekleşen konaklamalarda tercih edilen bir adres olarak hizmet veriyor...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

PttAvm'den ayçiçek yağ indirimi! Torku, Yudum, Oruçoğlu, TMO 5 kiloluk yağ fiyatları dibi gördü! İşte fiyat listesi...

PttAvm Torku, Yudum ve Oruçoğlu firmalarının ayçiçek yağ fiyatlarında indirim yaptı. Bu markaların 5 kiloluk, 1 kiloluk ayçiçek yağ fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Peki PttAvm'de ayçiçek yağ fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun ölümünde yeni gelişme!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Oruçoğlu'nun katilinin bugün ortaya çıkması bekleniyor.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arzu Azgın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Soma yatırımlarına tam not!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde incelemek amacıyla ilçeye ziyaret gerçekleştirdi.

Manisa'daki 300 yıllık Donbaycıoğlu Hanı restore ediliyor!

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Donbaycıoğlu Hanı, Akhisar Ticaret Borsası tarafından restore ediliyor. Alhat, yaklaşık 300 yıllık geçmişe sahip Donbaycıoğlu Hanı'nın restorasyonunu üstlendiklerini belirtti.

Yılmaz Gençoğlu, Manisa'ya yapılacak projeleri anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, katıldığı bir televizyon programında 2015 başlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yatırımları anlattı.

Oruçoğlu Yağ fabrikası yabancılara satılıyor!

Türkiye’deki en eski yatırımlardan biri olan Oruçoğlu Yağ’ın tamamı satılıyor. Yabancı bir gruba satılması konusunda anlaşmaya varılan şirket için son kararı Rekabet Kurumu söyleyecek.

Yılmaz Gençoğlu: Akhisar'ın hizmet açığını kapatacağız!

Şu anda bir geçiş süreci yaşadıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Hizmetin mazereti olmaz. Burayı en kısa zamanda çalışır hale getirip Akhisar’da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Oruçoğlu Oreko Manisa, şehir otelciliğinde iddialı!

Oruçoğlu Oreko Manisa, iki delux süit, iki corner panaromik, 10 connection ve 63 standart oda ile Manisa'da yılın 12 ayı, daha çok iş için gerçekleşen konaklamalarda tercih edilen bir adres olarak hizmet veriyor...

Kapıcıoğlu İnşaat, çağlayan Meydanı'nda otopark yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çağlayan Meydanı'nda, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu'nun şirketi kazandı

Oruçoğlu Oreko Manisa Haberi

Oruçoğlu Oreko Manisa

Termal otelleri ile bilinen bir marka olan Oruçoğlu, konaklama sektöründeki bilgi ve birikimini Oruçoğlu Oreko (Oruçoğlu Ekonomik) markası ile şehir otelciliğine taşıdı. Oruçoğlu'nun bu zincirdeki ilk halkası olan Oruçoğlu Oreko Manisa, iki delux süit, iki corner panaromik, 10 connection ve 63 standart oda ile Manisa'da yılın 12 ayı, daha çok iş için gerçekleşen konaklamalarda tercih edilen bir adres olarak hizmet veriyor. 


Oruçoğlu Grubu'nun, yeni konsepti ve markası olan Oruçoğlu Oreko ile şehir otelciliğinde beş yıldızlı kaliteyi üç yıldızlı fiyatla sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Oruçoğlu Oreko Manisa İşletme Müdürü Ferruh Yenigün, bu zincirin ilk halkasını oluşturan otel ile farklı tasarım, hizmet ve kalite anlayışı ile konuklarını ağırladıklarım söyledi. 


Yenigün, üç yıl önce hizmete giren Oruçoğlu Oreko Manisa'nın belirlenen hedefler doğrultusunda gayet iyi bir...