27 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul ev fiyatları

Oryapark İstanbul ev fiyatları

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapabilabiliyor.

Oryapark İstanbul ödeme planı!

Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak.

Oryapark İstanbul metrekaresi 5 bin 200 TL'den satışa çıktı!

ORYAPARK'ta rezidanslar metrekaresi lansmana özel 5.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryapark İstanbul Evleri fiyatları!

Oryapark İstanbul Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Küçüksu Caddesi'nde inşa edilen projede lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat!

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 6 Nisan Pazartesi günü görücüye çıkacak.

Oryapark'ta yüzde 20 indirim fırsatı!

Oryapark İstanbul projesi İstanbul Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Projede yüzde 20 indirim avantajına ek olarak sadece yüzde 5 peşinat ve 0.98 faiz oranları sunuluyor. 

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay ya da 36 ay sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul projesi 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul ev fiyat listesi kat planlarına ve cepheye göre değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede 1+0 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Ahes Misal İstanbul ev fiyatları!

Toplam 2 milyar TL yatırım bedeline sahip Ahes Misal İstanbul ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 2 bin 400 daire yer alıyor.

Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları!

'İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla basına tanıtılan Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları 568 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları yüzde 20 indirimli olarak 275 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri bu yıl sonunda yapılacak...

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı!

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası!

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneklerine yer verildi...

Oryapark İstanbul Konutları yüzde 10 peşinatla!

Oryapark İstanbul projesi Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edildi. Projede yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor ve firma bünyesinde 30 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ümraniye Oryapark 2017 ödeme kampanyası!

Ümraniye Oryapark 2017 ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. İstanbul Ümraniye'de yükselen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daireye yer veriliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Oryapark İstanbul ev fiyatları Haberi

Oryapark İstanbul ev fiyatları

İstanbul'un çevre bağlantı yolları ve ana arterlerinin kesişme noktasında, her iki köprüye de yakın bir konumda yer alan ORYAPARK istanbul bir rezidanstan beklenen konfor ve hizmeti uygun şartlarda sakinlerine sunuyor. İlk etabı 2016 yılında tamamlanacak olan projede ön satışlar başladı. 


526 DAİRE-36 KATLI REZİDANS 


Tüm dairelerden panoramik bakış açısı sunan çok fonksiyonlu proje 526 dairelik, 36 katlı iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve otelden oluşuyor. Her metrekaresinde konfora öncelik veren, modern çizgilerle tasarlanan daireler 1+1'den 4+1'e kadar çeşitlere sahip. Crown Plaza ORYAPARK otelinin hemen yanında yükselen LEED sertifikalı ofis kulesi ise çalışma verimliliği ve çalışan güvenliğini ön plan• da tutan mimari özelliklere sahip. ORYAPARK'ta rezidanslar metrekaresi lansmana özel 5.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR 


Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet...