04 / 07 / 2024

Oryapark İstanbul ödeme planı!

Oryapark İstanbul ödeme planı!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak.



Oryapark İstanbul Konutları lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika, Üsküdar -Çekmeköy Metro Durağına 5 dakika, yapımı devam eden 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına 3 dakikalık yakın mesafede bulunuyor.


Oryataş İnşaat imzası taşıyan  Oryapark İstanbul  ödeme planı ile faizsiz ödeme kolaylıkları sunuluyor. Proje rezidans, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşuyor.


Dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL'den başlayan Ümraniye Oryapark İstanbul 'un 2 adet rezidans bloğu 36 katlı, ofis bloğu ise 27 katlı olarak dizayn edildi. Projenin ofis bloğunda teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Küçüksu Oryapark İstanbul 'da premium lounge, çok amaçlı spor sahası, club lounge, parti odaları, fitness center, sauna, kids club, home theatre, açık/kapalı otopark, açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, yürüyüş parkurları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul 'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut. Proje Kozyatağı'na 15 dakika, toplu taşıma araçlarına yürüyerek 2 dakika, Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika, metronun İnkılap Mahallesi durağına 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Oryapark İstanbul ödeme planı!

TEB, Akbank ve Garanti Bankası'ndan kredi imkanı ile ödeme yapılabilen Oryapark İstanbul Rezidans'ta firma bünyesinde ise 0 faiz avantajı konut sahibi olunabiliyor. Projede ilk 4 ay aidatları Oryapark ödüyor.


Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim

Telefon: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön