29 / 04 / 2024

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı!

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 8 indirim avantajı sağlanıyor. Toplam 526 adet rezidans dairenin yer alacağı projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.



Ümraniye  Oryapark İstanbul  projesinde spor alanları, kapalı otopark ve alışveriş alanları gibi sosyal seçenekler yer alıyor. Proje rezidans, otel, alışveriş alanları ve ofisler, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu bulunuyor.


Ümraniye Oryapark İstanbul projesinde otel alanı Crown Plaza olacak. Parsel numarası sebebiyle rezidans alanına 203 Residence ismi verilen Ümraniye Oryapark İstanbul projesinde İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde inşa ediliyor.


Ümraniye Oryapark projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Otel alanının arkasındaki 27 katlı ofis binası uluslararası firmaya kiralanacak olan projede toplam 526 adet daire bulunuyor.


Ümraniye Oryapark projesinin lansmanı 6 Nisan Pazartesi günü yapılacak. Daire fiyatlarının 471 bin TL'den başladığı projede 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor. Lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanan projede anlaşmalı bankalardan banka kredisi kullanılabiliyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön