28 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul fiyatları

Oryapark İstanbul fiyatları

İstanbul'un finans merkezi Ümraniye'de Oryataş İnşaat imzası ile yükselmekte olan OryaPark İstanbul projesinde 0 faiz, 0 peşinat ve 0 KDV kampanyası devam ediyor..

Oryapark İstanbul'da kampanya!

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye Küçüksu'da hayata geçirilen Oryapark İstanbul'da kampanya başlatıldı. İşte, Oryapark İstanbul'da kampanya detayları...

Oryapark İstanbul'da peşin alımlara yüzde 8 indirim!

Oryataş tarafından Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde hayata geçirilmekte olan oryataş İstanbul projesinde Yaza merhaba Kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Oryapark İstanbul Evleri nerede?

Oryapark İstanbul'da daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Oryapark İstanbul Evleri nerede?

Ümraniye Oryapark'ın ilk etap teslimleri 2016'da!

Oryataş, İstanbul Ümraniye'de hayata geçireceği Oryapark İstanbul projesinin ön satışlarına başladı. Crown Plaza otelinin bulunacağı projede konutlar metrekaresi 5200 liradan satışa sunuldu.

Oryapark İstanbul'un ön satışları başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul Evleri!

Ümraniye Oryapark İstanbul Evleri Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Ofis bloğunda teslimlerin hemen yapıldığı proje 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Oryapark İstanbul ödeme planı!

Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak.

Oryapark İstanbul metrekaresi 5 bin 200 TL'den satışa çıktı!

ORYAPARK'ta rezidanslar metrekaresi lansmana özel 5.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

ORYAPARK İstanbul lansmanı 6 Nisan'da düzenlenecek!

Orya Holding bünyesindeki ORYATAŞ’ın gayrimenkul sektöründeki en önemli yatırımlarından biri olan ORYAPARK İstanbul'un lansamanı düzenleniyor. Lansman 6 Nisan Pazartesi günü saat 09:30'da Crown Plaza ORYAPARK Hotel'de yapılacak.

Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Lansmanı 6 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan Oryapark İstanbul'da 526 adet konut satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Oryapark İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Oryapark İstanbul fiyatları!

Parsel numarası sebebiyle rezidans alanına 203 Residence ismi verilen Oryapark İstanbul fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 526 adet dairenin bulunduğu proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Lansmanı 6 Nisan'da yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Oryapark İstanbul nerede?

Oryapark İstanbul projesi rezidans, ofis, otel ve alışveriş alanları olarak karma proje şeklinde dizayn edildi. Oryapark 203 Residence projesinde toplam 526 adet daire bulunuyor. Peki Oryapark İstanbul nerede?

Oryataş İnşaat Oryapark satış fiyatları!

526 daireden meydana gelen Oryataş İnşaat Oryapark satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.

Oryataş Oryapark Ümraniye fiyatları 2016!

Anahtar teslimlerin Nisan 2017'de yapılması hedeflenen Orya Park projesi Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. İşte Oryataş Oryapark Ümraniye fiyatları 2016...

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 0,89 faiz oranı!

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 0,89 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Oryapark İstanbul projesinde fiyatlar 525 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Oryapark Ümraniye'de 36 ay sıfır faiz!

Oryapark İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. 526 rezidansın yer aldığı Oryapark İstanbul projesi bu yıl sonu teslim ediliyor...

Oryapark İstanbul projesi yıl sonu teslim!

Oryapark İstanbul projesinde daireler yıl sonunda teslim ediliyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark İstanbul projesinde ev fiyatları 525 bin liradan başlayarak değişiyor...

Oryapark İstanbul'da 3+1'ler 1 milyon 188 bin 73 TL'ye!

Oryataş İnşaat tarafından hayat bulan Oryapark İstanbul'da konut fiyatları 593 bin 908 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Oryapark İstanbul Ümraniye satılık daire!

Oryapark İstanbul Ümraniye satılık daire fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryapark İstanbul Rezidans projesi Aralık 2016 tarihinde teslim ediliyor...

Oryapark İstanbul Rezidans ödeme planı!

Oryapark İstanbul Rezidans ödeme planı kapsamında sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark İstanbul projesinde fiyatlar 593 bin 908 liradan başlıyor...

Oryapark İstanbul Rezidans daire fiyatları!

Oryapark İstanbul Rezidans daire fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryapark İstanbul Rezidans Ümraniye projesinde daireler 2016 yılının sonunda teslim ediliyor...

Oryataş İnşaat Oryapark ev fiyatları!

Oryataş İnşaat Oryapark ev fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark Evleri projesinde 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Oryapark İstanbul Residence teslim tarihi!

Oryapark İstanbul Residence teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirtiliyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark İstanbul Residence projesinde dairelerin satış fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor...

Oryapark İstanbul satış fiyatları!

Toplam 526 tane daireden oluşan Oryapark projesinde ev alanları 81 metrekareden başlıyor. Oryapark İstanbul satış fiyatları 1+1 evler 593 bin 908 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Oryapark İstanbul Ümraniye satış fiyatları!

Oryapark İstanbul Ümraniye satış fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryapark İstanbul Ümraniye'de Oryataş İnşaat bünyesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.

Oryapark İstanbul fiyatları Haberi

Oryapark İstanbul fiyatları

36 katlı 2 residence kulesi olarak Ümraniye'de yükselmekte olan OryaPark projesinde 1+1'den 4+1'e toplam 526 daire, ofisler, ticari alanlar ve açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, premium lounge, özel yemek odaları, parti odaları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkurları ve açık/kapalı otopark alanı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Oryataş İnşaat imzası ile yükselmekte olan OryaPark projes LEED Gold sertifikasına sahip ofis binaları ile  saygın bir çalışma alanı vadediyor.

OryaPark İstanbul Fiyatlar ve Ödeme Seçenekleri

1 oda 1 salon daireler 593 bin 908 lira,

2 oda 1 salon daireler 981 bin 306 lira,

3 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 188 binliradan başlıyor.

''0'' peşinat, ''0'' faiz ve ''0'' KDV Kampanyasının devam ettiği Oryapark projesinde anahtar...