01 / 05 / 2024

Oryapark İstanbul fiyatları!

Oryapark İstanbul fiyatları!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Parsel numarası sebebiyle rezidans alanına 203 Residence ismi verilen Oryapark İstanbul fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 526 adet dairenin bulunduğu proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı  Oryapark İstanbul  Evleri 6 Nisan Pazartesi günü satışa çıkacak. 


Oryapark İstanbul fiyatları konutların büyüklükleri ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Ümraniye'de inşa edilen proje konut, otel, ofis ve alışveriş alanlarından meydana geliyor.


Teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması öngörülen Oryapark İstanbul Ümraniye Evleri 526 adet daireden oluşuyor. Otel alanında Crown Plaza'nın yer alacağı projede lansmana özel yüzde 8 indirim imkanı sunuluyor.


Küçüksu Oryapark İstanbul yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları gibi sosyal olanaklara sahip. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor.


Oryapark İstanbul fiyatları!

1. ve 30. katları arası satışa sunulacak olan Oryapark İstanbul Rezidans 'da konut fiyatları 471 bin TL'den başlıyor. Projenin 36 katlı iki rezidans bloğu bulunuyor. 


Oryapark İstanbul Küçüksu iletişim

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön