29 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Lansmanı 6 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan Oryapark İstanbul'da 526 adet konut satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Oryapark İstanbul ne zaman teslim edilecek?



"Oryapark İstanbul ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen proje 36 katlı 2 rezidans bloğundan oluşuyor. 


Oryapark İstanbul daire fiyatları 471 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel yüzde 8 indirim fırsatı sunulan projede konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş alanlarına yer veriliyor. 


Otel alanı Crown Plaza için ayrılan  Oryapark İstanbul  projesi  Oryataş İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel anlaşmalı bankalardan kredi imkanı ile ödenebiliyor. 


1. ve 30 katları arası satışa sunulan Oryapark İstanbul Ümraniye projesi parsel numarasından dolayı 203 Residence ismini alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler bulunuyor.


Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, alışveriş alanları, kapalı otopark gibi ortak kullanım alanlarında sahip olan Ümraniye Oryapark İstanbul Konutları 'nın 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Oryapark İstanbul nerede?

Adres: Küçüksu Caddesi No: 60 Ümraniye İstanbul


Oryapark İstanbul satış ofisi iletişim

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön