27 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul ne zaman teslim

Oryapark İstanbul ne zaman teslim

Toplam 526 tane daireden oluşan Oryapark projesinde ev alanları 81 metrekareden başlıyor. Oryapark İstanbul satış fiyatları 1+1 evler 593 bin 908 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Oryapark İstanbul'da peşin alımlara yüzde 8 indirim!

Oryataş tarafından Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde hayata geçirilmekte olan oryataş İstanbul projesinde Yaza merhaba Kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Oryapark Ümraniye adres!

Oryapark Ümraniye adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Küçüksu Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede 60 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Oryapark Ümraniye fiyat!

Oryapark Ümraniye fiyat listesi kapsamında daireler 593 bin 908 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Oryataş İnşaat imzası taşıyan projede 526 adet konut bulunuyor.

Oryapark fiyatlar!

Oryapark fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen projede konutların 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Oryapark İstanbul'da 0 faizle! Teslimler 2016'da!

Oryataş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje lokasyon olarak Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alıyor. Toplamda 526 daireden meydana gelen projede ödeme yaparken 0 faiz imkanı sunuluyor.

Oryapark İstanbul projesinde banka kredili vadeli ödemelerle!

Oryataş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede minimum fiyatlar 523 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Ümraniye'de inşa edilen projede teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Oryapark İstanbul güncel fiyatları!

Toplam 526 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Oryapark İstanbul güncel fiyatları 471 bin TL'den başlangıç göstererek satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar kapsamında firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği yer alıyor. İlk etabı 2016 yılında teslim edilecek olan proje 526 adet konuttan oluşuyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Lansmanı 6 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan Oryapark İstanbul'da 526 adet konut satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Oryapark İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat!

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 6 Nisan Pazartesi günü görücüye çıkacak.

Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim!

Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi. Ofis, konut, alışveriş alanları ve otelden meydana gelen projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile hayata geçirilen Hep İstanbul Evleri fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim?

Evora İstanbul Konutları 44 blok halinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

6 etaptan oluşan Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü 'nde yükseliyor. Proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Deniz İstanbul ne zaman teslim?

Daire alanlarının 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Deniz İstanbul Evleri 4 bin 500 daireden oluşuyor. Peki Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Denizİstanbul ne zaman teslim?

Tasarruf Sigorta Fonu tarafından satın alınan proje lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 4500 adet daireden meydana gelecek. Peki Denizİstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılan proje 14 sıra bina ünitesi şeklinde yükseliyor. Proje 1424 daireden bulunuyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Oryapark İstanbul Projesi'nde ön satışlar başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 523 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Ümraniye Oryapark İstanbul'da fiyatlar 523 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 523 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 523 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ümraniye Oryapark İstanbul projesinde yer alan konut seçenekleri için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Aralık 2016'da yapılacak.

Oryapark İstanbul'un yüzde 35'i satıldı!

Ümraniye'de Oryataş tarafından hayata geçirilen dört fonksiyonlu Oryapark İstanbul'un rezidans kulelerinde bir ay gibi kısa sürede yüzde 35 satış oranına ulaşıldı.

Oryapark İstanbul ne zaman teslim Haberi

Oryapark İstanbul ne zaman teslim

Daire büyüklüklerinin 81 metrekareden başlayıp 238 metrekareye kadar yükseldiği Oryapark projesinde fiyat listesinin evlerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje Oryataş İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Sosyal alanları içerisinde; açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, club lounge, spor sahası, parti odaları ve kids club, premium lounge, açık/kapalı otopark bulunuyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede ödeme seçenekleri kapsamında 60 ay vadede vade farksız ödeme sağlanıyor. Proje toplam 526 tane daireden meydana geliyor.


Oryapark İstanbul satış fiyatları 593 bin 908 TL'den başlıyor ve 1 milyon 613 bin 622 TL'ye kadar yükseliyor. Projede daireler 1 oda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Telefon: 0216 632 88 38