27 / 04 / 2024

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?



"Ümraniye  Oryapark İstanbul  nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. 6 Nisan Pazartesi günü lansmanı yapılacak olan projede daire fiyatları 471 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Oryataş İnşaat imzası ile yükselen Oryapark İstanbul Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen Oryapark İstanbul 526 adet daireden oluşuyor. Proje parsel numarası sebebiyle 203 Residence ismini alıyor. 


1. ve 30. katları arası satışa sunulan Küçüksu Oryapark İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 8 indirim uygulanıyor. Projede yüzde 25 peşinatta ise kalan bedel için banka kredisi kullanılıyor.


Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, alışveriş alanları, kapalı otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip. Projede rezidans, otel, ofis ve alışveriş alanlarına yer veriliyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Adres: Küçüksu Caddesi No: 60 Ümraniye İstanbul


Oryapark İstanbul satış ofisi 

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön