27 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul ödeme seçenekleri

Oryapark İstanbul ödeme seçenekleri

Oryapark İstanbul teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire fiyatları 593 bin 908 TL'den başlangıç gösteriyor.

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar kapsamında firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği yer alıyor. İlk etabı 2016 yılında teslim edilecek olan proje 526 adet konuttan oluşuyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul Evleri!

Ümraniye Oryapark İstanbul Evleri Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Ofis bloğunda teslimlerin hemen yapıldığı proje 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim!

Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi. Ofis, konut, alışveriş alanları ve otelden meydana gelen projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Oryapark İstanbul lansman fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Oryapark İstanbul lansman fiyatları 471 bin TL'den başlıyor. Ofis, otel, rezidans ve alışveriş alanlarından oluşan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı!

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası!

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneklerine yer verildi...

Oryapark İstanbul Konutları yüzde 10 peşinatla!

Oryapark İstanbul projesi Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edildi. Projede yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor ve firma bünyesinde 30 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ümraniye Oryapark 2017 ödeme kampanyası!

Ümraniye Oryapark 2017 ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. İstanbul Ümraniye'de yükselen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daireye yer veriliyor...

Oryapark İstanbul Evleri fiyat listesi!

Oryapark İstanbul Evleri fiyat listesi 542 bin TL'den başlayarak değişiyor. Oryapark İstanbul'da 20 yıl taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Oryapark İstanbul'da zaman sınırlı, fırsat büyük!

Oryapark İstanbul Ümraniye projesinde 526 rezidans daire, ofisler, mağazalar ve beş yıldızlı Crowne Plaza Otel bulunuyor. Projede sadece 38 daire için ödeme kampanyası başladı...

Oryapark İstanbul'da sadece 38 daire için ödeme kampanyası!

Oryapark İstanbul Baharın gelişini fırsatlarla kutlayacak bir kampanya hazırladı. Ümraniye'de yer alan Oryapark İstanbul projesinde 38 adet daire için peşinde 13 indirim fırsatı sunuluyor...

Oryapark İstanbul Rezidans ödeme planı!

Oryapark İstanbul Rezidans ödeme planı kapsamında sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark İstanbul projesinde fiyatlar 593 bin 908 liradan başlıyor...

Oryapark Residence ödeme seçenekleri!

Oryapark Residence ödeme seçenekleri kapsamında 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor. Toplamda 526 konut, ofis, otel ve alışveriş caddesinin yer aldığı proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satış ofisi!

Ümraniye Oryapark İstanbul satış ofisi ile 0216 632 88 38 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede vade farkı olmadan ödeme yapılabiliyor.

Oryapark İstanbul ödeme planı!

Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapabilabiliyor.

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar kapsamında firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği yer alıyor. İlk etabı 2016 yılında teslim edilecek olan proje 526 adet konuttan oluşuyor.

Oryapark İstanbul ödeme seçenekleri Haberi

Oryapark İstanbul ödeme seçenekleri

Oryapark İstanbul Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede konutların büyüklükleri 81 metrekare ile 238 metrekare arasınfa değişiyor. 


Oryapark İstanbul teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Ödemeleri 60 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabilen projede toplam 526 adet daire yer alıyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Oryapark İstanbul Residence Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul'da 1+1'ler 593 bin 908 TL, 2+1'ler 981 bin 306 TL, 3+1'ler 1 milyon 188 bin 73 TL, 4+1'ler 1 milyon 613 bin 622 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Oryataş Ümraniye Rezidans'ın sosyal yaşam alanları arasında; yürüyüş parkurları, özel yemek odaları, fitness center, sauna, club lounge, spor sahası, parti odaları...