03 / 05 / 2024

Oryapark istanbul satış

Oryapark istanbul satış

ORYATAŞ'ın Ümraniye'de kendi arazisi üzerinde bulunan Oryapark istanbul 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor. Projede satış suresine başlayan şirket istanbul Riva'da da villa projesi planlıyor.

Ümraniye Oryapark Residence satılık!

Toplam 526 adet daireden meydana gelen Ümraniye Oryapark projesi Oryataş İnşaat imzası taşıyor. Ümraniye Oryapark Residence satılık daire ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Oryapark İstanbul'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

ORYAPARK İstanbul; Ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörünün başarısının devamı için geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO ve GYODER’ in satışları arttırmak ve bu süreçte sektöre pozitif katkı yapabilmek için özveride bulunarak başlattığı kampanyaya destek veriyor.

Ümraniye Oryapark Residence satılık daire!

Ümraniye Oryapark Residence satılık daire fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryataş İnşaat projesi Oryapark Residence Ümraniye'de teslimler bu yıl sonunda yapılıyor...

Oryapark İstanbul Ümraniye satılık daire!

Oryapark İstanbul Ümraniye satılık daire fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryapark İstanbul Rezidans projesi Aralık 2016 tarihinde teslim ediliyor...

Oryapark İstanbul Residence teslim tarihi!

Oryapark İstanbul Residence teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirtiliyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark İstanbul Residence projesinde dairelerin satış fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor...

Oryapark İstanbul satış fiyatları!

Toplam 526 tane daireden oluşan Oryapark projesinde ev alanları 81 metrekareden başlıyor. Oryapark İstanbul satış fiyatları 1+1 evler 593 bin 908 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Ümraniye Oryapark Rezidans satış ofisi!

Toplam 526 tane daireden oluşan Oryapark projesi İstanbul Ümraniye 'de inşa ediliyor. Ümraniye Oryapark Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi.

Ümraniye Oryapark Residence satış fiyatları!

Ümraniye Oryapark Residence satış fiyatları 593 bin 908 liradan başlayarak yükseliyor. Ümraniye Oryapark Residence projesinde 60 ay sıfır faizle firma bünyesinde taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Oryapark İstanbul Ümraniye satış fiyatları!

Oryapark İstanbul Ümraniye satış fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryapark İstanbul Ümraniye'de Oryataş İnşaat bünyesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satış ofisi!

Ümraniye Oryapark İstanbul satış ofisi ile 0216 632 88 38 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede vade farkı olmadan ödeme yapılabiliyor.

Oryapark İstanbul Projesi'nde ön satışlar başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryapark İstanbul'un yüzde 35'i satıldı!

Ümraniye'de Oryataş tarafından hayata geçirilen dört fonksiyonlu Oryapark İstanbul'un rezidans kulelerinde bir ay gibi kısa sürede yüzde 35 satış oranına ulaşıldı.

Oryapark istanbul satış Haberi

Oryapark istanbul satış

ORYATAŞ'ın Ümraniye'de kendi arazisi üzerinde bulunan Oryapark istanbul 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor. Projede satış suresine başlayan şirket istanbul Riva'da da villa projesi planlıyor. 


Projelerinin konumuna dikkat çeken Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, "Her iki köprüye de yakın bir konumda yer alan ORYAPARK İstanbul bir rezidanstan beklenen konfor ve hizmeti uygun şartlarda sakinlerine sunuyor. Projenin sahibi Oryataş inşaat yatırımlarına İstanbul'da devam edecek. Oryapark projesinin 2016 yılında ilk etabının tamamlanmasından sonra Riva'da villa tipi yeni bir konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor" dedi. 


HEDEF MUTLU YAŞAM

İnsanlara huzurlu ve keyifli bir yaşam sunmak vizyonuyla yola çıktıklarını dile getiren Buğdaycı,"Oryapark İstanbul, sunduğu konfor ve hizmet farkının yanı sıra mimarı özellikleri ve özenli peyzajıyla dikkat çekiyor. Tüm dairelerden...