05 / 05 / 2024

Oryapark konut

Oryapark konut

Oryapark fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen projede konutların 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı!

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası!

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneklerine yer verildi...

Oryapark İstanbul Konutları yüzde 10 peşinatla!

Oryapark İstanbul projesi Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edildi. Projede yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor ve firma bünyesinde 30 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Oryapark İstanbul'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

ORYAPARK İstanbul; Ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörünün başarısının devamı için geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO ve GYODER’ in satışları arttırmak ve bu süreçte sektöre pozitif katkı yapabilmek için özveride bulunarak başlattığı kampanyaya destek veriyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 0,89 faiz oranı!

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 0,89 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Oryapark İstanbul projesinde fiyatlar 525 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Oryapark İstanbul'da 3+1'ler 1 milyon 188 bin 73 TL'ye!

Oryataş İnşaat tarafından hayat bulan Oryapark İstanbul'da konut fiyatları 593 bin 908 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Oryapark İstanbul'da peşinatsız faizsiz konut fırsatı!

İstanbul'un finans merkezi Ümraniye'de Oryataş İnşaat imzası ile yükselmekte olan OryaPark İstanbul projesinde 0 faiz, 0 peşinat ve 0 KDV kampanyası devam ediyor..

Ümraniye Oryapark'ta 593 bin 908 liradan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Oryataş İnşaat imzasıyla yükselen Oryapark projesinde 526 adet konut bulunuyor. Projede fiyatlar 593 bin 908 liradan başlangıç gösteriyor.

Oryapark Residence ödeme seçenekleri!

Oryapark Residence ödeme seçenekleri kapsamında 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor. Toplamda 526 konut, ofis, otel ve alışveriş caddesinin yer aldığı proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.

Oryapark İstanbul'da 1 milyon 613 bin 622 TL'ye 4+1!

Oryataş İnşaat imzası taşıyan Oryapark İstanbul projesinde konut büyüklükleri 81 metrekareden başlayıp 238 metrekare kadar ulaşıyor. Projede daire teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Oryapark Ümraniye fiyat!

Oryapark Ümraniye fiyat listesi kapsamında daireler 593 bin 908 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Oryataş İnşaat imzası taşıyan projede 526 adet konut bulunuyor.

Ümraniye Oryapark Konutları'nda banka kredili ödemelerle!

Fiyatların metrekare birim üzerinden hesaplandığı proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor. 1+1 ile 4+1 arasında daire tiplerinin yer aldığı Ümraniye Oryapark Konutları'nda toplamda 526 konut bulunuyor.

Oryapark İstanbul Projesi'nde ön satışlar başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryapark konut Haberi

Oryapark konut

Toplamda 526 adet konuttan meydana gelen Oryapark İstanbul Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 60 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. 


Oryapark fiyatlar konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Projede 1 oda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor. 


Oryapark İstanbul Residence'de spor sahası, fitness center, sauna, club lounge, parti odaları ve kids club, premium lounge, açık/kapalı otopark, yürüyüş parkurları, açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. 


İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yükselen Oryataş Oryapark İstanbul'da teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Oryapark fiyatlar!

1+1 konut fiyatları 593 bin 908 TL

2+1 konut fiyatları 981 bin 306 TL

3+1 konut fiyatları 1 milyon 188 bin...