20 / 05 / 2024

Oryapark konutları

Oryapark konutları

Yaz aylarında, sınırlı sayıda daire için geçerli olan kampanyada, birbirinden avantajlı ödeme planları ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Sunulan ödeme seçeneklerinin ayrıntıları ise şöyle:

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası!

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneklerine yer verildi...

Oryapark İstanbul Konutları yüzde 10 peşinatla!

Oryapark İstanbul projesi Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edildi. Projede yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor ve firma bünyesinde 30 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Oryapark fiyatlar!

Oryapark fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen projede konutların 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Ümraniye Oryapark Konutları'nda banka kredili ödemelerle!

Fiyatların metrekare birim üzerinden hesaplandığı proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor. 1+1 ile 4+1 arasında daire tiplerinin yer aldığı Ümraniye Oryapark Konutları'nda toplamda 526 konut bulunuyor.

Ümraniye Oryapark'ın ilk etap teslimleri 2016'da!

Oryataş, İstanbul Ümraniye'de hayata geçireceği Oryapark İstanbul projesinin ön satışlarına başladı. Crown Plaza otelinin bulunacağı projede konutlar metrekaresi 5200 liradan satışa sunuldu.

Oryapark İstanbul Evleri fiyatları!

Oryapark İstanbul Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Küçüksu Caddesi'nde inşa edilen projede lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul Konutları!

Küçüksu Oryapark İstanbul Konutları projesi İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 526 adet daireden oluşan projede ofis binası 27 kattan meydana geliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

Oryapark konutları Haberi

Oryapark konutları

Yaz aylarında, sınırlı sayıda daire için geçerli olan kampanyada, birbirinden avantajlı ödeme planları ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Sunulan ödeme seçeneklerinin ayrıntıları ise şöyle:


Birinci ödeme planında;  

Tamamı peşin ödemelerde %8’ lik indirim avantajı sağlanıyor.

İkinci ödeme planında;  Sıfır peşinat ve aylık 3.411.- TL den başlayan taksitlerle 120 aya kadar kredi seçenekleri var.

Üçüncü ödeme planında ise; %50 peşin ödemede, kalan % 50’ lik miktar teslime kadar ertelenebiliyor.


İnsanlara mutlu, huzurlu ve keyifli bir yaşam sunma vizyonuyla yola çıkan ORYAPARK İstanbul, Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde yükseliyor. Sunduğu konfor ve hizmet farkının yanı sıra mimari özellikleri ve özenli peyzajıyla da dikkat çekiyor. 

ORYAPARK, Küçüksu Caddesinde yer alan prestijli konumu ile tüm dairelerinden panoramik bakış açısı sunan çok fonksiyonlu bir proje. Yapımı tamamlanmak üzere olan ORYAPARK;...