02 / 05 / 2024

oryapark oryataş inşaat satış ofisi

oryapark oryataş inşaat satış ofisi

Oryapark İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. 526 rezidansın yer aldığı Oryapark İstanbul projesi bu yıl sonu teslim ediliyor...

Oryataş Oryapark Ümraniye teslim tarihi!

Oryataş Oryapark Ümraniye teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirtiliyor. Oryapark Evleri Ümraniye projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan firma bünyesinde taksitli ödemeler yapılıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark satış fiyatları!

526 daireden meydana gelen Oryataş İnşaat Oryapark satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark projesinde 60 aya varan 0 faizle!

36 katlı 2 kuleden meydana gelen Oryapark projesinde 526 daire yer alıyor. Projede teslilerin 2016 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Oryataş İnşaat Oryapark ev fiyatları!

Oryataş İnşaat Oryapark ev fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark Evleri projesinde 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapabilabiliyor.

Oryataş İnşaat Oryapark 203 satış günü!

Oryataş İnşaat Oryapark 203 satış günü 6 Nisan Pazartesi olarak planlandı. Toplam 526 adet daireden oluşan proje İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor.

Oryataş İnşaat Oryapark 203 lansman günü!

Oryataş İnşaat Oryapark 203 lansman günü 6 Nisan Pazartesi olarak belirlendi. Daire teslimlerinin Aralık 2016 yılında gerçekleşeceği projede toplam 526 adet daire yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark 203 nerede?

Oryataş İnşaat Oryapark 203 projesi parsel numarası nedeniye ismini almıştır. Toplam 526 adet daire, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşan proje 6 Nisan Pazartesi günü satışa çıkacak.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Lansmanı 6 Nisan'da yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Oryataş İnşaat'ın acı günü! Mert Taş vefat etti!

Oryataş İnşaat Proje Müdürü Yüksek Mimar Mert Taş vefat etti. Mert Taş 'ın vefatı için Oryataş İnşaat ve Ticaret A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı...

Oryataş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Crowne Plaza İstanbul Oryapark Şubesi açıldı!

Oryataş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Crowne Plaza İstanbul Oryapark Şubesi, Aykut Bakay Şube Müdürlüğü'nde 195 milyon TL'lik sermaye ile 11 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Oryataş İnşaat'ın Ümraniye'de yer alan arsasından görüntüler!

Oryataş İnşaat'ın Ümraniye'de hayata geçireceği yeni projesinin arsasını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

oryapark oryataş inşaat satış ofisi Haberi

oryapark oryataş inşaat satış ofisi


Oryapark İstanbul projesi 526 adet daire, 20 mağaza ve ofislerden meydana geliyor. İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yükselen Oryapark İstanbul projesi 36 katlı iki konut bloğu, 27 katlı ofis bloğu olarak planlandı.


Oryataş İnşaat tarafından inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılıyor. 36 bin metrekare alanda yükselen Oryapark İstanbul Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Ümraniye Oryapark İstanbul projesinde dairelerin satış fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Oryapark İstanbul projesinde peşin ödemelere yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.


Oryapark İstanbul Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Oryapark İstanbul'da dairelerin alanları 82 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiyor.


Oryapark İstanbul projesinde AVM, açık / kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası gibi sosyal...