02 / 05 / 2024

Oryapark Ümraniye ulaşım

Oryapark Ümraniye ulaşım

Oryapark İstanbul Evleri teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirlendi. Oryataş İnşaat imzası ile yükselen projede dairelerin alanları 82 ile 238 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Oryapark Ümraniye fiyatları!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Ümraniye'de yükseliyor.Proje toplam 526 tane daireden oluşuyor. Oryapark Ümraniye fiyatları 1+1 evlerde 593 bin 908 TL 'den başlıyor.

Oryapark Ümraniye'de metrekare birim fiyatları 5 bin 200 TL'den başlıyor!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği Oryapark Ümraniye projesi Oryataş İnşaat imzası taşıyor. Projede fiyatlar metrekare birim üzerinden hesaplanıyor.

Oryapark Ümraniye'de 471 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Oryapark İstanbul projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Oryataş imzası taşıyan ve 2 blok halinde yükselen Oryapark İstanbul projesi 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Gnc Ulaşım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Ulaşım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Genç ve Tutgu Genç ortaklığında kuruldu.

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Serdivan Sokak'ta açıldı.

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım!

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Ümraniye'de inşa edilecek. Çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yer alacak.

Oryataş Oryapark İstanbul ulaşım!

3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına 3 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 526 adet daire yer alıyor. Oryataş Oryapark İstanbul ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Antasya Rezidans ulaşım bilgileri!

Antasya Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Ümraniye kavşağında yer alıyor. Toplam 617 adet konuttan meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Antasya Rezidans Ümraniye ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de, Ant Yapı imzası ile yükselen Antasya Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Antasya Rezidans Ümraniye ulaşım bilgileri haberimizde mevcut.

Metrogarden AVM detaylı ulaşım!

Metrogarden AVM detaylı ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de yer alan Metrogarden AVM projesi 400 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Metrogarden AVM ulaşım detayları!

Metrogarden AVM ulaşım detayları haberimizin içinde yer alıyor. Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye 'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Mustafa Sandal konseri ve çeşitli sürprizlerle açıldı...

Ant Yapı Antasya Residence ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen ve 42 katlı tek bloktan meydana gelen Ant Yapı Antasya Residence ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, Ant Yapı tarafından yükseliyor.

Sur Yapı İdilia Evleri ulaşım!

Toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Sur Yapı İdilia Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL...

Oryapark Ümraniye ulaşım Haberi

Oryapark Ümraniye ulaşım

36 katlı 2 kule halinde inşa edilen Oryapark Residence'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Oryapark İstanbul Evleri teslim tarihi 2016 yılının son çeyreği olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor. 


Ümraniye Oryapark'ta 1+1 daire fiyatları 593 bin 908 TL, 2+1 daire fiyatları 981 bin 306 TL, 3+1 daire fiyatları 1 milyon 188 bin 73 TL, 4+1 daire fiyatları ise 1 milyon 613 bin 622 TL'den başlıyor. 


526 adet konut, alışveriş caddesi, otel ve ofislerin yer aldığı Oryapark Ümraniye Rezidans'ta konutların büyüklükleri minimm 82 metrekare, maksimum 238 metrekareden oluşuyor. 


Oryapark Ümraniye'de sauna, özel yemek odaları, premium lounge, açık/kapalı yüzme havuzu,...