18 / 05 / 2024

Osman Cenk Akın

Osman Cenk Akın

Farsça sade, saf anlamına gelen Raika, bu ay Taksim’deki The Marmara Oteli’nin roof’unda açılacak butik bir restoran

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

Nuri Akın kimdir?

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

Hamdi Akın: Bursa master plansızlığa en iyi örnek!

Türkiye 'de master plansızlığa en güzel örneğin Bursa olduğunu ifade eden Hamdi Akın, İstanbul'a çok yakın olan Gemlik dururken neden Yenişehir'e havalimanı yapıldığını anlayamadığını dile getirdi...

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Hamdi Akın'dan 3.havalimanı eleştirisi!

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...

Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!

BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı...

Hamdi Akın'dan 3. havalimanı açıklaması!

Hamdi Akın'dan havalimanı açıklaması geldi. Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Osman Cenk Akın Haberi

Osman Cenk Akın

Doors Group CEO’su Osman Cenk Akın, Türkiye yemekleri konseptiyle hizmet verecek olan mekanda, Ermeni, Çerkez, Laz, Kürt ve Türk mutfaklarından örneklerin sunulacağını söyledi.

Akın şu bilgileri verdi: “Klasik Türk Mutfağı envanterinde yer alan, her yerde bulunabilecek yemek ve sunumların dışında, yeni ve çağdaş yorum da getirmeyi planlıyoruz. Anadolu’nun yöresel ve etnik mutfaklarından, az bilinen malzemelerinden, değişik pişirme tekniklerinden esinleneceğiz.

Dünyanın en arkaik yemeklerinden keşkek veya ince bir pastırma dilimine sarılmış fener balığı işte bu felsefenin gereği aynı mönü içinde beraber yer alacak. Mutfağımızın konunun uzmanlarını bile şaşırtılması hedefleniyor. Anadolu sofra geleneklerinin en köklülerinden biri olan paylaşmayı burada bir servis üslubu olarak sunacağız.”


Özel toplantı bölümü

Akın, “Mimarisini Hakan Ezer’in üstlendiği Raika’da geleneksel tatlardan olan şerbet mönüsü bulunuyor. Kömür ızgarasında pişirilen yemeklerin ön plana...