03 / 05 / 2024

Osman Oktay

Osman Oktay

Konya Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Osman Oktay Konya Çimento'dan 31 Aralık 2013 tarihi itibari ile emekli oldu...

Osman Birgili kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı & CEO Osman Birgili kimdir? Osman Birgili, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Birgili, ne zamandan beri, Tekfen Holding'in CEO'su?

Osman Genç, Canik'teki yeni cezaevi inşaatını inceledi!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Kuzey Yıldızı projesi kapsamında İlkadım’ın Çatkaya köyünde yapımı süren yeni cezaevi inşaatını inceledi.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depremi unutuldu!

Adıyaman Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Osman Özdemir "itiraf etmemiz gerekiyor ki; 17 Ağustos depremi ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat'ın ötesine geçememiştir" dedi.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depreminden ders alınmadı!

Osman Özdemir, üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen bugün itiraf etmemiz gerekiyor ki; deprem ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat’ın ötesine geçememiştir.” dedi.

Osman Günler kimdir?

Kocaeli Belediyesi İmar Daire Başkanı Osman Günler kimdir? Osman Günler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Günler, ne zamandan beri, İmar Daire Başkanı olarak görev alıyor?

Çetin Osman Budak: Antalya'da kent planı yok imar planı var!

ATSO Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İzzet Bayar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. ATSO Meclisinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, gündeme ve ekonomiye ilişkin noktalara değindi.

Osman Savaş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliklere göre Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Osman Savaş kimdir? Osman Savaş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Savaş..

Osman Özcan kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine devam eden Osman Özcan kimdir? Osman Özcan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Özcan...

Osman Özberk: Cari açık, yenilenebilir enerjiyle kapatılabilir!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkan Yardımcısı Osman Özberk, yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması hem cari açığın azalmasını hem de enerji bağımsızlığımızı elde etmemizi sağlayacağını açıkladı

1930 yılında Şişli Büyükdere Caddesi Hacı Osman Bayırı'nda 14 dönüm dutluk 4 bin 920 liraymış!

1930 yılında Şişli Büyükdere Caddesi'nde Hacı Osman Bayırı'nda 14 dönüm dutluk 4 bin 920 lira gibi parayla satılıkmış. Aynı zaman Heybeliada'da bir dükkanın fiyatı ise 450 liraymış.

Osman Zolan: Denizli'de ev sahibi olmak isteyenler için 24 adet proje üretildi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan "Büyükşehir kazanımlarını en çok köyden mahalleye dönen yerleşim birimleri hissdecek. Buradan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için 24 adet proje üretildi" dedi.

Osman Ayık: Turizm çift haneli büyüme hedefinde!

ÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Avrupa pazarındaki sıkıntılara rağmen bütün şartlar olumlu bir şekilde gelişirse, geçmiş yıllarda olduğu gibi çift haneli bir büyümeyi gerçekleştirmeyi tahmin ediyoruz” dedi.

Sivas'taki İnönü Konağı ve Osman Ağa Konağı restore ediliyor!

Sivas'ta bulunan İnönü ve Osman Ağa konağı onarıma alındı. İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) ekiplerince her iki konakta da kapsamlı restorasyon çalışması başlatıldı.

Osman Oktay Haberi

Osman Oktay

Konya Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizde Satınalma Müdürü olarak görev yapmakta olan Osman OKTAY 31.12.2013 tarihi itibariyle emekli olarak şirketimizden...