18 / 05 / 2024

Osman Okumuş

Osman Okumuş

İlçelerde de park ve mesire alanı yapılacağını açıklayan Erkoç, bu kapsamda Pazarcık'ta da çalışmaların başlayacağını bildirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan mesire alanını gezen Başkan Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Osman Okumuş: Türkoğlu'na sağlam binalar yapmamız lazım!

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinin Belediye Başkanı Osman Okumuş, "Kentsel dönüşümün yapılması lazım. Bunu belediyenin imkanlarıyla yapmak mümkün değil. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na kentsel dönüşüme girmesi gereken parsel ve adaları ilettik, 3 yıldır cevap alamadık" dedi...

Yatırımlar Kahramanmaraş Türkoğlu'nun çehresini değiştirdi!

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bölgedeki yatırım ve projelerle ilgili bilgi verdi. Okumuş, yatırımlarla ilçenin çehresinin hızla değiştiğini belirtti.

Kahramanmaraş Türkoğlu'na yeni adliye lojmanı yapılacak!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, en prestijli projelerinden biri olan Kent Meydanı projesi kapsamında, alan içerisinde bulunan adliye lojmanlarının yapılması için Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Hakan Altun arasında protokol imzalandı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'na yeni yüksekokul yapılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda yeni yüksekokul yapılması için Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Dr.Fatih Bozdoğan ile Rektör,Dr.Durmuş Deveci protokol imzalandı.

Osman İyimaya kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, görevinden Şubat 2015'te istifa etti. Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Osman Çakır kimdir?

Erzurum İspir Belediye Başkanı Osman Çakır kimdir? Osman Çakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Çakır, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Çakır...

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı arasına yeni bisiklet yolu!

Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden 6.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek..

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Osman Belovacıklı kimdir?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kimdir? Osman Belovacıklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Belovacıklı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Belovacıklı...

Osman Sargın kimdir?

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kimdir? Osman Sargın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Sargın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Sargın..

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Osman Okumuş Haberi

Osman Okumuş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata ile birlikte Türkoğlu'nda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan mesire alanını gezen Başkan Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. 


Türkoğlu Mesire Alanı'nda yaptığı incelemenin ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç şunları dile getirdi: "Türkoğlu'muza çok güzel bir park kazandırıyoruz. 95 dönüm alanda çalışmalarımız bitmek üzere. İnşaallah Mayıs ayında vatandaşımızın hizmetine açacağız. Türkoğlu'muz yazın çok sıcak ve nemli bir havaya sahip. İnsanlarımızın yazın aileleri ile beraber gidip oturabilecekleri rahat nefes alabilecekleri güzel alanlar oluşturuyoruz. Bu bölgenin en güzel parklarından birisi olacak burası. 


Bu çalışmalarımız tüm ilçelerimizde başlayacak. Pazarcık ilçemizde Yukarı Pazarcık'ta çalışmaya başlayacağız. Elbistan'da Ceyhan Nehri kenarındaki alanla ilgili arkadaşlarımızın çalışması devam ediyor. Şehir merkezine de...