30 / 04 / 2024

Osman Özkan

Osman Özkan

Yöntem Teknik Elektrik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Okşaroğlu, Osman Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı TBMM'de!

Bursa'da yapımına başlanan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hürpaş İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hürpaş İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özkan tarafından kuruldu.

Yöntem Teknik Elektrik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Teknik Elektrik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Okşaroğlu, Osman Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Çetin Osman Budak: Antalya'da kent planı yok imar planı var!

ATSO Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İzzet Bayar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. ATSO Meclisinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, gündeme ve ekonomiye ilişkin noktalara değindi.

Osman Savaş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliklere göre Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Osman Savaş kimdir? Osman Savaş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Savaş..

Mustafa Özkan Dönmez kimdir?

İBB yönetiminde yapılan değişikliklere göre Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı. Peki, Mustafa Özkan Dönmez kimdir? Mustafa Özkan Dönmez, bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

İBB Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Özkan Dönmez oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosu neredeyse baştan sona değişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı.

Osman Özcan kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine devam eden Osman Özcan kimdir? Osman Özcan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Özcan...

Osman Özberk: Cari açık, yenilenebilir enerjiyle kapatılabilir!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkan Yardımcısı Osman Özberk, yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması hem cari açığın azalmasını hem de enerji bağımsızlığımızı elde etmemizi sağlayacağını açıkladı

1930 yılında Şişli Büyükdere Caddesi Hacı Osman Bayırı'nda 14 dönüm dutluk 4 bin 920 liraymış!

1930 yılında Şişli Büyükdere Caddesi'nde Hacı Osman Bayırı'nda 14 dönüm dutluk 4 bin 920 lira gibi parayla satılıkmış. Aynı zaman Heybeliada'da bir dükkanın fiyatı ise 450 liraymış.

Osman Zolan: Denizli'de ev sahibi olmak isteyenler için 24 adet proje üretildi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan "Büyükşehir kazanımlarını en çok köyden mahalleye dönen yerleşim birimleri hissdecek. Buradan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için 24 adet proje üretildi" dedi.

Osman Ayık: Turizm çift haneli büyüme hedefinde!

ÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Avrupa pazarındaki sıkıntılara rağmen bütün şartlar olumlu bir şekilde gelişirse, geçmiş yıllarda olduğu gibi çift haneli bir büyümeyi gerçekleştirmeyi tahmin ediyoruz” dedi.

Sivas'taki İnönü Konağı ve Osman Ağa Konağı restore ediliyor!

Sivas'ta bulunan İnönü ve Osman Ağa konağı onarıma alındı. İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) ekiplerince her iki konakta da kapsamlı restorasyon çalışması başlatıldı.

Osman Özkan Haberi

Osman Özkan

Yöntem Teknik Elektrik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Okşaroğlu, Osman Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Yöntem Teknik Elektrik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 2-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Her türlü elektrik, mühendislik, mekanik, taahhüt, proje, inşaat, emlak, turizm hizmetlerinde danışmanlık vermek. 5-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının...