30 / 04 / 2024

Osman Tokur istifa

Osman Tokur istifa

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Osman Tokur iş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Panora GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Osman Tokur kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Tokur hakkında merak edilen her şey...

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Osman Balcı ve Caner Boyacı Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Osman Balcı ve Caner Boyacı kendi istekleri ile bağımsız yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Osman Bektaş, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bektaş görevinden istifa etti. Boşalan göreve geçici olarak Öznur Ozar atandı.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk istifa etti!

Katılım bankası Türkiye Finans 'ın Genel Müdürü Derya Gürerk görevinden bugün itibariyle istifa etti. Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik'in vekaleten atandığı belirtildi.

Osman İyimaya kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, görevinden Şubat 2015'te istifa etti. Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Osman Ayık: Turizm çift haneli büyüme hedefinde!

ÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Avrupa pazarındaki sıkıntılara rağmen bütün şartlar olumlu bir şekilde gelişirse, geçmiş yıllarda olduğu gibi çift haneli bir büyümeyi gerçekleştirmeyi tahmin ediyoruz” dedi.

Sivas'taki İnönü Konağı ve Osman Ağa Konağı restore ediliyor!

Sivas'ta bulunan İnönü ve Osman Ağa konağı onarıma alındı. İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) ekiplerince her iki konakta da kapsamlı restorasyon çalışması başlatıldı.

Osman Yıldırım: İmar planı yapılırsa ev fiyatları düşecek!

Osman Yıldırım arsa olmaması, ev fiyatlarını yüzde yüz arınıyor" dedi. Manisa DHA Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkam Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirtti.

Osman Yıldırım: Manisa'daki imar sorunu çözülürse ev fiyatları düşer!

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirterek, müteahhitlerin isyan ettiğini söyledi. Yıldırım, "İnşaat sektörü sıkıntıya girdi" dedi

Murat Eskiyapan Nuh Çimento'dan istifa etti!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Eskiyapan Nuh Çimento Sanayi A.Ş.'den istifa etti.

Ömer Elbistanlı Gersan Elektrik'ten istifa etti!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ömer Elbistanlı Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'den istifa etti.

Osman Zolan: Acıpayam'a su arıtma tesisi kazandıracağız!

Denizli Büyükşehir Belediyesi olan Osman Zolan Acıpayam'ı ziyaret etti. Zolan, ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada Acıpayam'ı dış etkilerden korumak adına bölgeye yeni bir su arıtma tesisi kazandıracaklarını dile getirdi.

Osman Tokur istifa Haberi

Osman Tokur istifa

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa hakkında açıklama yaptı. 

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Panora GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. nde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Sn. Osman TOKUR görevinden istifa etmiştir. 

Kamuoyuna...