28 / 04 / 2024

osman topçu kimdir

osman topçu kimdir

Yap-San İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Topçu Başbakan Yardımcısı Ali Babacanla ilgili "Çürük elmalarla sağlam elmaları aynı sepete doldurdu. Kaçan müteahhitle de aynı sepetteyiz, bu bizi rahatsız ediyor." dedi.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Osman Niyazi Önen Kimdir?

Osman Niyazi Önen kimdir? Osman Niyazi Önen’in mesleği nedir? Osman Niyazi Önen nereden mezundur? İşte detaylar!

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

osman topçu kimdir Haberi

osman topçu kimdir

Türkiye'deki inşaat sektöründe sosyal konut ve .ok lüks konut olmak üzere iki alan kaldığını, orta kesimin çöktüğünü belirten Yap-San İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Topçu, "Her gecen gün lüksün sınırı daha da artıyor. Alabildiğine lüks konut yapılıyor, içerisinde kullanılan aksesuarlar için cçok ciddi paralar harcanıyor." dedi. 


Ankara'da çok sayıda nitelikli projeye imza atan Yap-San İnşaat ve Zen Grup Yönetim kurulu Başkanı Osman Topçu sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Topçu son yıllarda konut alımında ve tercihlerde degişiklikler yaşandığını belirterek, Türk toplumunun örf ve adetlerinde misafirin son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. 


Topçu, "Yeni projemizde özellikle dışarıdan gelen akraba ve eş-dostun kendilerini misafir gibi hissetmelerinin önüne geçmek için 4+1'e bu kadar ağırlık verdik. Evlenen çiftlerin, anne-babadan geldiginde onları kendi evlerinde hissettirmelerini amaçladık." dedi. Topçu, projede...