27 / 04 / 2024

Osman Ural kim

Osman Ural kim

Mimari çalışmalarına ABOUTBLANK bünyesinde Proje Direktörü olarak devam etmekte olan Osman Ural kimdir? Osman Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Osman Ural..

Osman Ural kimdir?

Mimari çalışmalarına ABOUTBLANK bünyesinde Proje Direktörü olarak devam etmekte olan Osman Ural kimdir? Osman Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Osman Ural..

Beykoz'da Osman Akfırat Kütüphanesi bünyesinde çocuklara bir kütüphane kurulacak!

Beykozlulara “Kütüphaneler Haftası”nda “Çocuk Kütüphanesi” müjdesi geldi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Osman Akfırat Kütüphanesi bünyesinde çocuklara özel kitap ve yayınlardan oluşan bir kütüphane kurulacağını söyledi.

Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırcı'ya dolandırıcılık davası!

İki ay kadar önce mahkemeden iflas erteleme talep eden Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı hakkında, projede olmayan bir dairenin satışını yaptığı gerekçesi ile dava açıldı.

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Bayburt Şehit Osman'da çalışmalar son hızıyla devam ediyor!

Bayburt' un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’ nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Osman Nuri Gülaçar: Van değişim ve dönüşüme uğrayacak!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, seçimlerden sonra köyler başta olmak üzere Van’ın her bir köşesine hizmet gideceğini anlattı...

Osman Çilsal kimdir?

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal kimdir? Osman Çilsal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal'ın biyografisi...

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Osman Ayık: Türkiye'nin yüzü turizmle gülecek!

Osman Ayık, yaptığı açıklamada, tur operatörleri tarafından pazarlanması gereken bir ülke konumuna yükselen Türkiye'ye yönelen uçak sefer sayısının artmasının yanı sıra turistin memnun ayrılmasının 2023 hedeflerini yakalanır kıldığını dile getirdi.

Tapu masraflarını kim karşılar?

Tapu dairesinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki tapu masrafları nelerdir? Tapu masrafları nereye ödenir? Tapu masraflarını kim karşılar? İşte sorularınızın yanıtı...

Osman Ural kim Haberi

Osman Ural kim

Osman Ural kimdir?

Osman Ural, 2011 yılında Kuzey Carolina Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından 2012 yılına dek Emre Arolat Mimarlık' ta tasarımcı mimar olarak çalıştı. 


2012 yılından bu yana ödüllü mimarlık ve kentsel tasarım ofisi ABOUTBLANK ile birlikte tekil konut ölçeğinden stratejik kentsel tasarım ölçeğine dek geniş bir skalada projeler üretti, ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller kazandı. 


EAA bünyesinde Milli Reasürans Sanat Galerisi'nde FABRİKA başlıklı ve ABOUTBLANK ile Antalya Mimarlık Bienali'nde (2013) Açık-Kaynak Mimarlık başlığı ile sergiler tasarladı. Profesyonel hayatına ABOUTBLANK bünyesinde Proje Direktörü olarak devam etmektedir.


Aboutblank

Ofisin esnek çatısı 2005 yılında Ozan Özdilek, Hasan Sıtkı Gümüssoy, Erhan Vural and Gökhan Kodalak tarafından kolektif bir ortaklık olarak kuruldu, 2011 yılında Nişantaşı'na taşınarak resmi mimarlık ofisi statüsüne kavuştu. 


ABOUTBLANK interdisipliner işleyişe sahip ödüllü bir mimarlık...