14 / 05 / 2024

Osman Üstündağ Vefat

Osman Üstündağ Vefat

Harita Mühendisi, 1945'li Harbiyeli Kd Albay Osman Üstündağ hayatını kaybetti. Üstündağ'ın cenazesi, 4 Temmuz 2012 Çarşamba (Bugün) İzmir Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak namazın ardından defnedilecek

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Vefat durumunda promosyon geri alınır mı?

Emekli promosyon konusu gündemde yer alırken vatandaşlar bu konu bağlamında “Vefat durumunda promosyon geri alınır mı?” sorusuna da yanıt aramaya başladı. İşte detaylar!

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Torbaoğlu ve Fatma Hediye Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Artio İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artio İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Bağcılar’da  2 milyon sermaye bedeli  Furkan Can Üstündağ, Tolgahan Ayar tarafından kuruldu.

Osman Üstündağ Vefat Haberi

Osman Üstündağ Vefat
Harita Mühendisi, 1945'li Harbiyeli Kd Albay Osman Üstündağ'ın cenazesi, 4 Temmuz 2012 Çarşamba (Bugün) İzmir Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak namazdan sonra Doğançay Mezarlığı Aile Kabristanı'nda son yolculuğuna...