04 / 05 / 2024

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.



Mehmet Üstündağ kaleme aldığı yazısında,Cem Hakko'nun Nişantaşı'nda butik otel açmaya hazırlandığını duyurdu. Üstündağ,"Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, kendi otelini açmaya hazırlanıyor. Butik otel, Vakko Nişantaşı’nın üst katında hizmete girecek." dedi.

Çalışmaların devam ettiğini aktaran Üstündağ, "Vakko, geçtiğimiz yıl mimarisiyle bir sanat eseri taşıyan yeni mağazacılık konsepti Vakko Nişantaşı’nı açmıştı. Geniş ve ferah dört katlı mağazasıyla semte geri dönen Vakko’nun binasının üst katında ise hummalı çalışma devam ediyordu." diye ifade etti.

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Butik otelin mimari yapısı hakkında bigileri kaleme alan Üstündağ;" Şimdi öğrendiğime göre, görkemli mağazanın üst katı otel olacakmış. İlk kez kendi otelini kurarak perakendecilikten turizme geçiş yapacak olan Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, yine adına yakışan bir adım atarak, otelinde tasarım, moda ve sanatı buluşturacak." diye açıkladı. 

Mart ayında tamamlanacak butik otel için Üstündağ son olarak, "Alışveriş turizminin göz bebeği olan Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yapı, 44 odalı bir butik otele dönüşecek. Uzun süreli konaklamak isteyenler için rezidans hizmeti de sunulacak. Mart ayında kapılarını açmaya hazırlanan Vakko Hotel & Residence’in nasıl bir otel olacağını görmeyi büyük merakla bekliyorum." dedi.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!


Geri Dön