18 / 05 / 2024

Vakko nişantaşı otel

Vakko nişantaşı otel

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Alişan Nişantaşı'nda otel açmaktan vazgeçti!

Sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti. Sanatçının bu işten vazgeçildiği öğrenildi.

Alişan Nişantaşı'nda otel açıyor!

Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi otel, ofis ve AVM alanları ve konutlardan oluşuyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülen proje 43 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı!

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Otel, konut, ofis ve AVM alanlarına yer verilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 2 parsel üzerinde planlandı. Projenin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bertuğbey Nişantaşı projesiyle otel, konut, ofis ve AVM geliyor!

Bertuğbey İnşaat Şişli Halaskargazi'de yeni projeye başlıyor. Bertuğbey Nişantaşı projesi 177 adet konut, 26 adet dükkan, 12 adet ofis ve 152 oda 304 yatak kapasiteli otelden oluşuyor. Projenin otel alanı Marriott Hotel olacak.

Nişantaşı Üniversitesi ve KONUTDER işbirliği yapacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ile Nişantaşı Üniversitesi, üniversite ve inşaat sektörü işbirliğinin temelini attı. Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik konut ile ilgili konuştu...

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

Vakko nişantaşı otel Haberi

Vakko nişantaşı otel

Mehmet Üstündağ kaleme aldığı yazısında,Cem Hakko'nun Nişantaşı'nda butik otel açmaya hazırlandığını duyurdu. Üstündağ,"Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, kendi otelini açmaya hazırlanıyor. Butik otel, Vakko Nişantaşı’nın üst katında hizmete girecek." dedi.

Çalışmaların devam ettiğini aktaran Üstündağ, "Vakko, geçtiğimiz yıl mimarisiyle bir sanat eseri taşıyan yeni mağazacılık konsepti Vakko Nişantaşı’nı açmıştı. Geniş ve ferah dört katlı mağazasıyla semte geri dönen Vakko’nun binasının üst katında ise hummalı çalışma devam ediyordu." diye ifade etti.

Butik otelin mimari yapısı hakkında bigileri kaleme alan Üstündağ;" Şimdi öğrendiğime göre, görkemli mağazanın üst katı otel olacakmış. İlk kez kendi otelini kurarak perakendecilikten turizme geçiş yapacak olan Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, yine adına yakışan bir adım atarak, otelinde tasarım, moda ve sanatı buluşturacak." diye...