06 / 05 / 2024

Osman Yıldırım bomonti konut satışları

Osman Yıldırım bomonti konut satışları

Arsaların değerlenmesiyle konut fiyatlarının her yıl yükseldiği İstanbul’da son 10 yıl içerisinde Bomonti’den daire satın alanlar yatırımlarının karşılığını aldı.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Osman Yıldırım'dan ev arayanlara ipuçları!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Yeni eğitim öğretim yılı açılıyor. Ev arayanlar seçim yaparken ayrıntılara dikkat etmeli” dedi.

Osman Yıldırım: Stüdyo daire kararı tam isabet!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ni yorumladı. Yıldırım, "Türk insanının sıcak yaklaşmadığı 1+0 daireler yeni yönetmelikle artık inşa edilmeyecek. Artık daha kullanışlı evlerin inşa edileceğini düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

Yıldırımın dönüşüm projelerine vekillerden tam not!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün mutfağı olarak nitelendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde ağırladığı AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten’e projelerini anlattı

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi Köprüsü mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da açılışı yapılacak Osman Gazi Köprüsü'nün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yıldırım Kuleli Evleri Bomonti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 yıl sonra sahiplerine teslim edilecek olan Yıldırım Kuleli Bomonti Evleri Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafede yer alıyor...

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları!

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşeceği projede 69 konut ve 13 dükkan yer alıyor.

Yıldırım Kuleli Evleri'nde fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor! Teslimler Aralık'ta!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Yıldırım Kuleli Evleri'nde daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Proje teslimlerinin Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da teslim!

Daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması öngörülen Yıldırım Kuleli Projesi Evleri'nin daire alanları 75 metrekareden başlıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor.

Osman Yıldırım bomonti konut satışları Haberi

Osman Yıldırım bomonti konut satışları

Arsaların değerlenmesiyle konut fiyatlarının her yıl yükseldiği İstanbul’da son 10 yıl içerisinde Bomonti’den daire satın alanlar yatırımlarının karşılığını aldı. Şehir merkezindeki konutların krizlerden etkilenmediğini belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, İstanbul’un yeni çekim merkezi Bomonti’den ev sahibi olanların bir yıl içerisinde yüzde 20 kar elde ettiğini söylüyor.


Türkiye’nin en önemli yatırım aracı olan gayrimenkul, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.  İstanbul’un değerlenen semti Bomonti, gelişen ulaşım hatları ve sosyal yaşam alanlarına olan yakınlığı sayesinde İstanbul’un kar ettiren ilçeleri arasında yer almaya başladı.


2006 yılından bu yana Kuleli Evleri markası ile Bomonti’de kentsel dönüşüm çalışmaları gerçekleştiren Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Bomonti bölgesinde ilk proje satışlarımıza başladığımızda konutlarda metrekare fiyatları bin TL idi. Şimdi ise bölgedeki en uygun...