19 / 05 / 2024

Osman Zafer Bacıoğlu

Osman Zafer Bacıoğlu

Altepe Yapı Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Birinci, Osman Zafer Bacıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Alyans İş Merkezi, Ümraniye'de kuruldu.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Tüylüoğlu İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Serdar Tüylüoğlu,Zeki Tüylüoğlu, Hüseyin Tüylüoğlu, Osman Serhat Tüylüoğlu, Bekir Gökhan Tüylüoğlu imzasıyla kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

Altepe Yapı Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altepe Yapı Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Birinci, Osman Zafer Bacıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Alyans İş Merkezi, Ümraniye'de kuruldu.

Zeki Toçoğlu: Sakarya'da gökyüzünü görmediğimiz yapılaşmayı savunamayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz’ın katılımıyla basın mensupları ile bir araya geldi.

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Kaan Osman Sarıoğlu: Hasyurt'ta öncelik imar planı!

Antalya'nın Finike ilçesi Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, " Hasyurt'un acil hizmete ihtiyacı var. Ancak hizmet yapabilmemiz için öncelikle imarı yapacağız." şeklinde konuştu...

Osman Zafer Bacıoğlu Haberi

Osman Zafer Bacıoğlu

Altepe Yapı Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Birinci, Osman Zafer Bacıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


Altepe Yapı Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3. Şirketin Amaç ve Konusu Şirketin amaç ve faaliyet konuları şunlardır; 3.1 Her türlü yer altı, yerüstü maden cevherinin aranması, üzerinde hak sahibi olunması, işletilmesi, terk edilmesi, pazarlanması, alım ve satımı, rödevansa verilmesi, rödevans karşılığı işletilmesi, madenler üzerinde ilk müracaat (takaddüm) ihbar, arama, buluculuk, ön işletme ve işletme ruhsatı haklarına sahip olmak, her türlü sanayi hammaddesinin alımı ve satımı, ithal ve ihracı, her türlü sanayi tesislerinin kurulması ve işletilmesi işleriyle iştigal etmek, Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Maden Tetkik Arama Enstitüsünün ve diğer kamu kurum ve...