27 / 04 / 2024

Osmancık çay TOKİ konutları

Osmancık çay TOKİ konutları

Osmancık TOKİ konutları dolayısıyla üç mahallenin muhtarları Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti. Çay Mahallesine yapılacak TOKİ konutlarının üç mahalleyi de etkileyeceğini dile getiren muhtarlar, Başkan Karataş’a teşekkür ettiler.

Bizim Toptan’da toplu indirim başladı! 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 31 Ekim’e kadar alışveriş sepetini dolduracak indirimler başladı. Bu kapsamda, 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye Çaykur 2 kg siyah çay 277 TL’ye düştü. İşte 26 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

TOKİ Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Osmancık projesi 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Çorum Osmancık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Osmancık 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla....

TOKİ Çorum Osmancık 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Osmancık 2. Etap projesinde yer alan 198 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Çorum Osmancık'a 357 konut!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa edecek olan TOKİ, Çorum Osmancık projesi için düğmeye bastı.

Osmancık Otobüs Terminali Ekim’de açılıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışının Ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Osmancık TOKİ 3. Etap başvuruları 24 Nisan'da başlıyor!

TOKİ Osmancık 3. Etap projesinde yer alan 138 adet konut için başvurular 24 Nisan – 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacak.

Osmancık'ta 3. Etap TOKİ Konutları inşa edilecek!

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından 3. Etap TOKİ Konutları için başvuru yaptı.

Çorum Osmancık'a üç yılda üç TOKİ projesi!

Osmancık Belediyesi Şenyurt Esentepe TOKİ projesinden sonra Koyunbaba TOKİ Konutlarının da resmi başvurusunu yaptı.

Tarsus Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Tarsus Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları başlıyor!

Düzce Belediye Meclisi 2016 yılı Aralık ayı toplantısı, 1. Birleşimi, 5 Aralık Pazartesi (bugün) saat 19:00’da Belediye hizmet binası Meclis toplantı salonunda yapılacak.

Beykoz Belediyesi Aralık ayı toplantıları başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık ayı toplantısının ilk birleşimi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Osmancık çay TOKİ konutları Haberi

Osmancık çay TOKİ konutları


Çay Mahallesi Muhtarı Dursun Yançizer, Gemici Mahallesi Muhtarı Ümit Atasoy ve Gürleyik Mahallesi Muhtarı Osman Sivritepe, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’a ziyarette bulundular. Çay Mahallesine yapılacak TOKİ konutlarının üç mahalleyi de etkileyeceğini dile getiren muhtarlar, Başkan Karataş’a teşekkür ettiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karataş ise “Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımız için TOKİ bir fırsattır. TOKİ konutları Çay Mahallesi, Gemici Mahallesi ve Gürleyik Mahallesi için önemli bir kazanım olacak. En çok talep bu üç mahallemizden gelmişti. Bu nedenle de TOKİ konutlarının Çay Mahallesine yapılmasına karar verildi. TOKİ konutlarının hem nüfusun artmasına hem de üç mahallemizde kentleşmeye katkı sağlayacağını düşünüyorum.” dedi.



Osmancık...