07 / 05 / 2024

Osmancık İlçesinde 300 kişilik öğrenci yurdu

Osmancık İlçesinde 300 kişilik öğrenci yurdu

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak yaptığı yazılı açıklamada, kurum olarak yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi. Osmancık İlçesinde 300 kişilik öğrenci yurdunun kabul işlemlerini tamamladıklarını dile getirdi.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

ŞOK’ta ne alırsan al indirimli! Kızartma tenceresi 300 TL’ye, gözleme tavası 300 TL’ye, çaydanlık takımı 400 TL’ye düştü

ŞOK’un 13 Mayıs-16 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, kızartma tenceresi 300 TL’ye, gözleme tavası 300 TL’ye, çaydanlık takımı 400 TL’ye düştü. İşte ŞOK 15 Mayıs fiyat listesi...

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul açıklamaları ne anlama geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Kübra Par bugünkü köşesinde Kemel Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesi tepkilerini kaleme aldı. 

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen yapılar yıkılıyor.

Marmaris'te imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaçak yapılaşmayla mücadele seferberliği kapsamında, imara aykırı yapılar yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Bitlis Tatvan'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediyeye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan yapılar tek tek yıkılıyor.

Isparta Yalvaç'ta tehlikeli binalar yıkılıyor!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce riskli binalar tek tek tespit edilip yıkılıyor.

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

Elazığ'ın Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ilçesinde ğır hasar gören evler kontrollü yıkılıyor...

Osmancık İlçesinde 300 kişilik öğrenci yurdu Haberi

Osmancık İlçesinde 300 kişilik öğrenci yurdu

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak Osmancık İlçesinde 300 kişilik öğrenci yurdunun geçici kabul işlemlerini tamamladıklarını dile getiren Sancak, "Çorum İl Merkezinde yapılmakta olan 50 dairelik Jandarma Subay-Astsubay Lojman İnşaatı %80 seviyesinde olup, bu yıl içerisinde idaresine teslim edilecektir. İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatına İl Müdürlüğümüz personelince teknik destek verilmektedir. Ayrıca Resmi Kurum ve Kuruluşlara teknik destek verilmekte olup, 258 adet keşif ve yaklaşık maliyet hesabı yapılmıştır" dedi. 


İl genelinde 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanuna tabi yaklaşık olarak 800 adet inşaat bulunduğunu kaydeden Sancak, "Bu inşaatlar Yapı Denetim Kuruluşları ve İl Müdürlüğümüzce denetlenmektedir. İlimizde 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun gereğince faaliyet gösteren 9 adet Yapı Denetim Firması ve Bakanlığımızca akredite edilmiş 3 adet özel ve 1 adette...