03 / 05 / 2024

Osmaneli Soğucakpınar arazi

Osmaneli Soğucakpınar arazi

Türkiye’nin en bereketli topraklarına sahip İstanbul’ a 2 saat mesafede Bilecik Osmaneli Soğucakpınar 'da lansmana özel metrekaresi 6TL' den başlayan fiyatlarla sınırlı sayıda hobi bahçeleri ve mini çiftlik arazileri satışa çıktı.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Kahramankazan Belediyesi 3 arazi satacak! Ankara'da arazi arayanlar dikkat!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Soğulcak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Bursa'daki kaçak villa yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara aykırı şekilde inşa edilen kaçak villanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de imara aykırı lüks villa yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara uygun olmadığı tespit edilen lüks villanın yıkımı gerçekleşti.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul!

Tokat İli Merkez İlçesi Güneşli Mah 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Kaleardı Mah 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Mahmutpaşa Mah 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Soğukpınar Mah 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak.

Malatya Kale'de tarımsal araziler imara açılıyor iddiası!

Malatya’nın Kale ilçesi Soğukpınar ve Düztarla mahallelerinde yer alan 2 bin dönümlük tarımsal arazinin belediye tarafından imara açıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin yetkililerden açıklamalar geldi.

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı kavgasında 8 zanlı tutuklandı!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Fatih Mahallesi'nde 3 Haziran gecesi aileler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 2'si ağır 11 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 8 zanlı hakkında tutuklama kararı verildi...

Diyarbakır'da arazi kavgası: 3 ölü 7 yaralı!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 aile arasında silahlı kavga çıktı...

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Adıyaman'da arazi kavgası: 5 yaralı, 1 ölü!

Adıyaman'ın Karapınar Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı yaşayan Çiftçi ve Eren ailesi fertleri arasında kavga çıktı. Olayda 5 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Osmaneli Soğucakpınar arazi Haberi

Osmaneli Soğucakpınar arazi

Sizde günlük yoğun uğraşlardan, kalabalıklardan, beton yığınlarından, uzaklaşıp doğaya ve huzura olan özleminizi giderebilir aynı zamanda eşsiz bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz. 

Araziofisi.com Osmaneli Soğucakpınar ‘da lansmana özel metrekaresi 6TL’den başlayan fiyatlarla sınırlı sayıda arsayı satışa çıkarttı.

Doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sergilediği Türkiye’nin en bereketli topraklarına sahip İstanbul’ a 2 saat mesafede Bilecik Osmaneli Soğucakpınar köyünde Göynük çayı kenarında elektrik ve su sorunu olmayan imar izinli çiftlik evi yapabileceğiniz veya hobi bahçesi olarak kullanabileceğiniz müstakil tapulu arazilere kolayca sahip olabilirsiniz. Satışa çıkartılan arazilerin büyüklükleri 1400m2 ile 11.000m2 arasında...