04 / 05 / 2024

osmangazi Adrenalin park

osmangazi Adrenalin park

Osmangazi Belediyesi Yeni Türkiye yolunda yeni projelerini hayata geçiriyor. Osmangazi Belediyesi Kent Meydanı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Panorama Bursa 1326, Osmangazi Atletizm Salonu, Adrenalin park ve Kaliteli Yaşam Merkezi projelerini hayata ge

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor!

Osmangazi Belediyesi Yeni Türkiye yolunda yeni projelerini hayata geçiriyor. Osmangazi Belediyesi Kent Meydanı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Panorama Bursa 1326, Osmangazi Atletizm Salonu, Adrenalin park ve Kaliteli Yaşam Merkezi projelerini hayata ge

Mustafa Dündar: Modern Osmangazi'yi inşa ediyoruz!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm, Panorama Bursa 1326 Müzesi, Kent Meydanı, Adrenalin Park. Ekolojik Yaşam Merkezi ve Osmangazi Atletizm Salonu gibi ilçemize vizyon kazandıracak projelerimizi önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz.

TOKİ Bursa Osmangazi'de 452 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Yunuseli Mahallesi 6579 ada 1 nolu parselde yer alan 452 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 100 kişilik camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım ihalesi 27 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleş

Osmangazi, çevre dostu dönüşüm ile rol model olacak!

Kentsel Dönüşüm Master Planı ile tüm ilçenin teknik altyapısını çizen Osmangazi Belediyesi çevre dostu mimariye göre planlanmış Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ne imza atmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Panayır Evleri Bursa!

Osmangazi Panayır Evleri Bursa Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 blok olmak üzere toplam 34 daireden oluşan proje 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona varan daire tiplerinden oluşuyor.

Osmangazi Panayır Evleri telefon!

Osmangazi Panayır Evleri telefon numarası için haberimizden yararlanabilirsiniz. Osmangazi Panayır Evleri Bursa'da 5 bin 950 metrekare inşaat alanı üzerinde Emiroğulları İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Osmangazi Panayır Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Evleri 119 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Osmangazi Panayır Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bursa Osmangazi Panayır Evleri!

Bursa Osmangazi'de yer alan Panayır Evleri 5 bin 950 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Bursa Osmangazi Panayır Evleri 2+1'den 4+1'e e kadar daire tiplerinden oluşuyor.

Osmangazi Panayır Evleri teslim tarihi!

5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükselen Osmangazi Panayır Evleri projesi daire alanları 93 metrekareden başlangıç gösteriyor. Osmangazi Panayır Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri satış ofisi!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Evleri projesinde toplam 34 adet daire bulunuyor. Proje toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri nerede?

Osmangazi Panayır Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn ediliyor. "Osmangazi Panayır Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Bursa Evleri projesi toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Panayır Evleri Bursa İl'i Osmangazi İlçe'sinde yükseliyor. Toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip olan projede toplam 5 blok yer alıyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

osmangazi Adrenalin park Haberi

osmangazi Adrenalin park

Hızlı büyüyen Bursa’nın şehircilikte gelişim ve değişimini gösteren bir simge olarak kent merkezini süsleyecek “gerçek meydan” için geri sayım başladı. Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan Bursa’ya modern ve sosyal bir meydan kazandırıyor. Meydan, modern mimariye sahip camisi, sosyal ve kültürel donatı alanları, kafeteryası, parkı ve yeşil alanlarıyla “İşte hizmet işte geleceğin Bursa’sı” dedirtecek.


PANORAMA BURSA 1326 FETİH MÜZESİ


Osmanlı Devleti'nin kurduğu şehir Bursa, cihan devletinin efsanevi kuruluş ve yükseliş dönemini Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi ile gözler önüne serecek.Dünyanın ikinci tam panoramik müzesi olma özelliği taşıyan müze Bursa'nın yanı sıra Türkiye'nin de tarihi zenginliklerine, kültürüne ve ekonomisine değer katacak.


SOĞANLI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ


Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atmaya hazırlanan Osmangazi Belediyesi, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla...