18 / 05 / 2024

Osmangazi Belediyesi Başaran Cami çevresi kamulaştırma

Osmangazi Belediyesi Başaran Cami çevresi kamulaştırma

Osmangazi Belediyesi kamulaştırma çalışmalarıyla ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Başaran Mahallesi Başaran Cami çevresine nefes aldıracak meydan düzenlemesi için kamulaştırma işlemleri tamamlanan 2 bina, düzenlenen törenle yıkıldı.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi'nin 2019 bütçesi 638 milyon TL!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesinin 638 milyon TL olduğunu söyledi.

Murat Gezer'den Mina Başaran'a duygusal mesaj!

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

Murat Gezer Mina Başaran'ın kardeşiyle tatil yapıyor!

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in Bodrum'da görüntülenmesiyle ilgili bir yazı kalem aldı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer aylar sonra görüntülendi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşmüş ve bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı hayatını kaybetti...

Evrim Kırmızıtaş Başaran emlak programı yapacak!

Dünya Ciro 7.ci'si Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni sezonda sektöre yön verecek emlak programı yapmak için gün sayıyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran kent bahçelerini önerdi!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu yıl kent bahçeleri gönüllüsü olarak Yeryüzü Derneği’ne destek veriyor...

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Mina Başaran'ın nişanlısından duygulandıran paylaşım!

Türkiye’yi yasa boğan jet kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı kazadan sonra ilk paylaşımlarını dün yaptı.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Osmangazi Belediyesi Başaran Cami çevresi kamulaştırma Haberi

Osmangazi Belediyesi Başaran Cami çevresi kamulaştırma

Osmangazi Belediyesi kamulaştırma çalışmalarıyla ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Başaran Mahallesi Başaran Cami çevresine nefes aldıracak meydan düzenlemesi için kamulaştırma işlemleri tamamlanan 2 bina, düzenlenen törenle yıkıldı. 


Osmangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanında kamulaştırma ve yıkım faaliyetlerini sürdürüyor. Özellikle çarpık ve plansız yapılaşma sonucu sıkışık mahallelere nefes aldıracak park ve meydan çalışmaları için yürütülen çalışmalar kapsamında, Başaran Mahallesi Başaran Cami çevresinde kamulaştırma işlemleri tamamlanan biri 2, diğeri ise tek katlı binalar belediye ekipleri tarafından yıkıldı. 


Belediye Başkan Yardımcıları, bürokratlar ile birlikte yıkım çalışmalarını yakından takip eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi'de mahalleleri rahatlatan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eski ve sıkışık yapılaşmanın yoğun olduğu Başaran Mahallemize soluk aldıracak park ve meydanla ilgili çalışmalarımızın son halkası olan 2 binayı bu gün yıktık...