05 / 05 / 2024

Osmangazi Belediyesi kavşak

Osmangazi Belediyesi kavşak

Recep Tayip Erdoğan Bulvarı’nı hizmete açarak kent trafiğine soluk aldıran Osmangazi Belediyesi, şimdi de bulvar ve Fuat Kuşçuoğlu caddesinde yaşanan trafik yoğunluğunu çözmek için bir kavşak düzenlemesi yapıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Osmangazi'de kaçak 2 katlı bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Avdancık Mahallesi’nde orman arazisi üzerinde kaçak olarak inşa edilen 2 katlı bir evin yıkımı gerçekleşti. 

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa Osmangazi'deki kaçak villa yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ruhsatsız lüks villa inşaatını yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak inşaata zamanında müdahale!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde orman arazisi üzerine kaçak olarak belirlenen yapıyı yıktı.

Osmangazi'deki kaçak bina yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilmiş 6 katlı ruhsatsız binanın yıkımına başladı.

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Osmangazi'deki kaçak yapı yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Çukurca Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen soğuk hava deposu inşaatını yıktı.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Osmangazi Belediyesi kavşak Haberi

Osmangazi Belediyesi kavşak


Yunuseli ve Hamitler Mahalleleri’ni Recep Tayip Erdoğan Bulvarı ile birbirine bağlayan Osmangazi Belediyesi, bölge ulaşımı için büyük önem taşıyan bir çalışmaya daha imza atıyor. Trafik lambalarından dolayı yaşanan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak isteyen Osmangazi Belediyesi, bulvar ve Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nin kesiştiği noktaya 200 metrelik kavşak çalışması yapıyor. Yeni kavşak ile birlikte Recep Tayip Erdoğan Bulvarı ve Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nin yanı sıra, yeni stadın terminal bağlantı yollarını da birbirine bağlamış olacak. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte Hamitler, Yunuseli, Akpınar, Güneştepe ve Bağlarbaşı Mahalleleri’nin Sırameşeler Kavşağı ve Yakın Çevre Yolu’na bağlantısı kesintisiz bir şekilde sağlanmış olacak.



Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Yol ve asfalt çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bir yandan yeni yollar açarken, bir yandan da bu yolları birbirine bağlayan kavşaklar inşa ediyoruz. Fuat...